Skandální špína! Harry a Meghan už hlouběji klesnout nemohli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandální špína! Harry a Meghan už hlouběji klesnout nemohli

Vévodové ze Sussexu v ukázce z rozhovoru s Oprah Winfreyovou
Vévodové ze Sussexu v ukázce z rozhovoru s Oprah Winfreyovou (Reprofoto Youtube /CBS)

Princ Harry s ženou Meghan, která se stala hlavou jejich rodiny, poskytli dvouhodinový rozhovor legendární moderátorce Oprah Winfreyové. Půjde zase o skandál? Vypadá to tak!

Už z traileru (ukázky z rozhovoru) je podle mnohých vidět, že Meghan Markleová totálně nepochopila svou roli v královské rodině a také to, jak je zneužíván odkaz milované Lady Diany. Bývalá herečka si myslela, že po sňatku s Harrym neztratí soukromí a bude se moci věnovat i herectví. Její očekávání tak bylo velmi naivní a hlásat, že toto bylo hlavním problémem jejího působení v Británii je více než úsměvné.

První záběry z dokumenty podle expres.cz nastiňují to, že princ Harry a jeho žena přirovnali královskou rodinu k mafii, která se snažila Meghan umlčet a změnit její pravé já. Meghan se tak neustále staví do role oběti, ačkoliv určitě věděla, do čeho jde. Přeci jen není první ženou, která se ke královské rodině přidala. Zatímco mnozí jsou toho názoru, že Markleová pošpinila pověst královny Alžběty II. a celé její rodiny, vypadá to, že Oprah Winfreyová a mnoho jiných Američanů stojí právě za Meghan. Samotná Oprah by se pravděpodobně spíše přiklonila k tomu, že monarchové bývalou herečku totálně semleli.

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video se připravuje ...

Je zvláštní, že Markleové není hloupé to, že po distancování od královské rodiny stále profituje z příběhu, který se stal právě díky nim. Díky nim ji zvou mezi top celebrity a žije si na vysoké noze, proto by podle mnohých mohla mít alespoň trochu pokory. To, že je to v nejlepší britské „famílii“ těžké, je jasné i malým dětem, a je také obecně známo, že povaha Britů a Američanů je zcela odlišná. Proto se Markleová měla před sňatkem s Harrym pořádně obrnit a říct si, že jde o „něco za něco“.

Zneužili i Dianu

Nejhorší na celém jejich vystoupení je podle mnohých to, že samotný princ Harry přirovnává Meghanin osud v královské rodině k osudu jeho maminky Lady Diany. Jak sám princ řekl, historie se prý opakuje. Podle většiny médií je ale toto přirovnání více než liché, protože Diana zažila v Anglii opravdové hony paparazziů a na rozdíl od Meghan neměla oporu ve svém muži. Nutno dodat, že podle expres.cz je Markleová pronásledována fotografy mnohem více v USA než právě v Británii. Co všechno zazní v tomto obávaném rozhovoru, se dozvíme zanedlouho. Jasné je však to, že Alžběta II. z toho nadšená nebude.

Meghan o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rannirosa
7. 3. 2021 • 14:13

Harry se chova jako Jidas. At je rad, ze ho kralovna prijmula, presto ze je levobocek.

Milla
5. 3. 2021 • 07:57

V královské rodině i kolem ní se během času nahromadila spousta neřešených problémů které časem rupnou,něco se vysype a pak se stejně špatně jede dál.Tady typická ukázka-Charles měl být Dianě proti paparazziům nápomocen.Co jako lze dělat když si Diana zavolá do novin aby je upozornila kde bude aby ji tam mohli jít fotit a pak křičí,utíká,rve si kabelku před obličej a za dva dny si to zopakuje?Problém to byl jen na začátku,potom už to byla jen lež a komedie.Právě Diana odpálila řadu problémů které dodnes spíš rostou než by mizely.Předstírat chudinku se vyplatí,Kate z toho těží od začátku,o Meghan a Harrym škoda slov.Palác rozhodně o nikom informace do tisku nepou­ští,na­opak­.Sna­ží se za každou cenu aby skandál nebyl a tvrzení těchto dvou arogantních tvorů je absolutním vrcholem.Madam Markle tvrdí že už ztratili hodně,tak to shrnu-rodiny obou Dianiných chlapců to s plněním povinností nijak nepřeháněly nikdy ale pan a paní Sussex se vyflákli i na to málo čím starším generacím královských pomáhali,odkulili se do teplíčka,nechali si zaplatit stovky milionů dolarů za vágní plán jakési budoucí "práce"pro Netflix(neplatí se náhodou za práci až po práci?)občas vypíchnou že (někdy v budoucnu)budou i nadále veřejně sloužit organizacím které podporovali už dříve(napadají mě jedině Invictus Games které ve svých lepších časech tato parodie na prince založila protože ostatní patronáty jim už byly odebrány)pokud tedy počkají až se těmto náfukům bude chtít a naplánuje se k tomu patřičný humbuk a patřičně inkasují sumy o kterých si pracující členové královské rodiny nechat jen zdát.Když vezmu ty nejpracovitější dva-Charlese a Annu-tak oba za (bezcovidový)rok absolvují necelých 600 akcí a za to má Anna ochranku,hrazené cesty na tyto akce a necelých 700 000 liber ročně.Charles jako následník trůnu to má jinak ale Harry není následník,ten už je těžko i bratr.Tedy informaci co jako chudáci ztratili bych ocenila ale Oprah tu otázku určitě nepoloží,ta bude z těch existencí tahat špínu a úto

tryskomys
4. 3. 2021 • 13:51

Plebs se střetl s monarchií,jen hlupák jako je zrzek kvoká podle ní,o ní bych si neotřela ani boty,měla bych strach,že si je ještě víc zamažu.Každý si vybere ,co je ,,pravda,,

picoda
3. 3. 2021 • 18:02

miroslava13

miroslava13
3. 3. 2021 • 16:50

no jo přilehla Harryho a ten jí zobe z ruky a papouškuje vše co ona vymyslí. osud většiny chlapů. no a černoška bude vždy obhajovat další černošku. komedie k pohledání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.