Královna převezla Meghan! Zákrok hodný velké panovnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Královna převezla Meghan! Zákrok hodný velké panovnice

Nezdárný vnuk Harry naštval královnu! Drsně kritizoval Británii
Nezdárný vnuk Harry naštval královnu! Drsně kritizoval Británii (profimedia.cz, AP, archiv)

Přeběhlická dvojice už nějaký ten pátek ve velkém propaguje, že se objeví v legendární show moderátorky Oprah Winfreyové. Meghan (39) a Harry (36) v ní mají promluvit o megxitu i veškerém dění kolem jejich osob. Událostí jedna ale nakonec nebudou. Panovnice se totiž rozhodla zakročit!

Alžběta II. totiž svolala celou rodinu, aby ve speciálním vysílání BBC na oslavu Dne Commonwealthu vystoupila a promluvila k národu. To se má stát jen několik hodin před tím, než se spustí úvodní titulky u show ikonické moderátorky. Tento husarský kousek britský lid prý ve velkém kvituje, jak uvádí web expres.cz.

Kromě panovnice se na obrazovkách ukážou také princ Charles s vévodkyní Camillou, princ William s vévodkyní Kate či hraběnka z Wessexu Sophie, tedy manželka prince Edwarda, nejmladšího syna královny Alžběty.

Oprah Winfrey měla při přebírání ceny opravdu působivou řeč

Video se připravuje ...

Výstup příslušníků britské královské rodiny pochopitelně dvojici ze Sussexu ukrojí část pozornosti. Třebaže součástí reklamy na účast v talk show bylo i oznámení Harryho a Meghan, že čekají dalšího potomka. Rozhovor s Oprah má prý být velmi pikantní a každopádně vzbudí u veřejnosti velké vášně. Britové už teď nenechají na Meghan suchou nit. „Všichni víme, že Meghan bude hrát u Oprah oběť, trochu si popláče a nakonec všechny hodí pod autobus. To je to, co vždycky dělá,“ zní jeden z nejlajkovanějších komentářů pod článkem serveru Mail Online.



Přečtěte si
Milla
31. 3. 2021 • 00:58

Kdyby nebyl jejich nikdy by to nepřiznali,ktak to nefunguje.Držet ksicht.Akorát by stará paní už jednou mohla dokázat odhadnout lidi a ne chránit lháře a sobce.A Harry nemůže být Hewitt,když si s ním Diana začala byly Harrymu dva roky.Zcela jasně k dohledání v protokolech ochranky.

loft
26. 2. 2021 • 02:15

Pokud takovýto sńatek královna dopustila a nepředvídala předvídatelné následky, které viděl dopředu kdeko, stačilo dobře sečíst 1+1, tak by měla již nechat raději panovat někoho jiného. Nemyslím si, že má královna ve svém věku ještě na to, aby někoho převezla, natož prohnanou a všehoschopnou Meghan. Tam to pohnojila celá rodina a bolavé hlavy a těžké spaní asi mají a ještě budou mít všechny " královské hlavy " !

prochaskanamoste
25. 2. 2021 • 22:43

navíc ho má v hrsti. Udělali velmi špatné kroky, jejich děti jim jistě nepoděkují.

prochaskanamoste
25. 2. 2021 • 22:42

prosťáčku, to je určitě jedno z prvního, co se zjišťuje! Buď si jist, že Henry (Harry) je královský, i když nezbedný, synek.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.