Meghan se zastal přítel lady Diany: Chytře utekla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Meghan se zastal přítel lady Diany: Chytře utekla!

Těhotná Meghan Markle
Těhotná Meghan Markle (Reprofoto Youtube)

Meghan (39) je chytřejší než byla matka prince Harryho (36), princezna Diana (†36), a proto se odstěhovala daleko od královské rodiny, uvedl Stewart Pearce (78), bývalý hlasový kouč lady Di, která předčasně zemřela během autonehody v pařížském tunelu.

Stewartův názor lze brát vážně, královský palác zná moc dobře a i poté, co už nepomáhal Dianě s řečí a veřejnými projevy, zůstali velmi blízkými přáteli, kteří se navzájem svěřovali.

„Obě princezny na tom byly na začátku stejně – dostaly o životě ve Firmě (tak se v Británii říká královské rodině) velmi málo informací. Ale Meghan byla tak chytrá, že si jako pracovitá žačka, která má ráda věci pod kontrolou, udělala domácí úkol a sama si sehnala veškeré možné podrobnosti o tom, co jí v Londýně čeká a nemine. A proto nakonec správně zvolila s manželem útěk do Ameriky,“ uvedl Pearce pro magazín Us Weekly.

Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno

Video se připravuje ...

Stewart Pearce se prý úplně zhrozil, když od Diany zjistil, že nedostala ze svého okolí žádné rady, jak se chovat jako princezna v paláci a na veřejnosti, než si v roce 1991 vzala prince Charlese. „Ale ona nástupce trůnu velmi milovala a věřila, že ji do všeho zasvětí. Ten se ale vůbec neobtěžoval,“ zakončil hlasový kouč.

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
15. 5. 2021 • 21:21

Kdaž se William ženil s Kate(2011)rozepsal se německý Neue Welt na dvou stránkách velice srdceryvně jak se žení Dianin syn(29),jak našel lásku a jak Diana na svatbě nebude a je to smutné ačkoli se koná tato svatba právě DVACET LET po té její..Nedávno zase v rámci zběsilého útoku na Charlese přišel Daily Express s tím že Charles nepřál páru svatbu ve Westminsterském opatství(protože je zlý,­zákeř­ný,nep­řejíc­ný a touží zadupat mladé do země) i když on sám se tam s Dianou ženil taky.Pro britský deník který denně vyvalí na deset článků o královské rodině(bohužel podobné kvality)by mělo být základem vědět že Charles se ženil v katedrále Sv.Pa­vla,že­.Novi­naři­na 21.století.Jak bylo v Saturninovi,úpadek řemesel.

Milla
15. 5. 2021 • 21:14

Co takhle zeptat se pána jestli ví kdo byl Oliver Everett...Tehdy mladý velice zdvořilý spolehlivý úředník pracující pro prince Charlese který ho "přidělil"aby byl Dianě po svatbě k ruce a všechno ji naučil a vysvětlil.Vyletěl za přibližně tři týdny protože si Diana stěžovala že dělá chytrého,že jí říká co by měla a neměla dělat a co by si měla přečíst.Nakonec mu za jeho služby a slušnost(Taky třeba nikdy neplkal do médií,že)Charles opatřil místo v královském archivu když ho musel propustit.Meghan taky vykládá jak byla napospas a přitom dostala k ruce patnáctičlenný tým vedený Samanthou Cohen,která léta pracovala pro samotnou královnu jako asistentka jejího osobního sekretáře Sira Christophera Geidta.Ovšem Meghan si raději najala americkou agenturu Sunshine Sachs která pracuje výhradně s cele­brita­mi(vy­lešti­li image třeba Naomi Campbell)a a jak už od dob Diany zdůrazňují různí odborníci-mezi "Celebrity"a "Royalty"je obrovský rozdíl.Pán si myslí že udělala skvěle,já chápu že když se zbavili jakýchkoli povinností a závazků a kromě neustálého pomlouvání Harryho rodiny a vlasti nemusí dělat nic a dostávají za to stovky milionů tak to vypadá jako velice chytrý krok ale je to taky velice sobecký a bezohledný krok a po lidské stránce jako dolaroví multimilionáři nestojí ani za padíka.

kaluze
15. 5. 2021 • 20:30

princezna Diana se vdávala v roce 1981 a ne v roce 1991.Tyhle clánky jsou vzdy plné chyb .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.