KOPÍRKA MEGHAN! Lady Diana 25 let po smrti inspiruje svou snachu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

KOPÍRKA MEGHAN! Lady Diana 25 let po smrti inspiruje svou snachu...

Princezna se stal inspirací pro svou snachu
Princezna se stal inspirací pro svou snachu  (profimedia.cz, archiv)

 Bylo jí 16 let, když z televize zaslechla zprávu o tragické smrti princezny Diany (†36). A teď, o 25 let později, je z ní samotná členka britské královské rodiny! Pravda, trochu zlobí, povinností urozené dámy se spolu se svým chotěm, princem Harrym (37), vzdala. Inspiraci od své tchyně, kterou nikdy nepoznala, ovšem vévodkyně Meghan (41) čerpá pořád. Alespoň v oblékání.

Chybí jí snad fantazie? Nebo se prostě jen úpěnlivě snaží být jako ona? Vzpomínky Meghaniny nevlastní sestry Samanthy (57) naznačují, že varianta B je správně. „V mládí byla Dianou posedlá. Četla životopisy, studovala její život do nejmenšího detailu. Vždycky chtěla být jako ona,“ tvrdí.

50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes

Video se připravuje ...

A potvrzuje to i dvorní životopisec královské rodiny Tom Bower (75), který říká: „Jít ve šlépějích Lady Diany bylo pro Meghan od začátku obzvlášť důležité.“ Meghan si proto čas od času vypůjčí některý z Dianiných outfitů a trochu jej inovuje. Přece jen teď frčí trochu jiná móda než v devadesátkách. Možná ale zapomíná, že šaty sice dělají člověka, o mnoho důležitější jsou však činy. A těmi se svému vzoru ani zdaleka nepřibližuje...

Češi kvůli terorismu dostali v Turecku 6 let. A Britové šílí kvůli sexu Lady Diany

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.