Camilla a Charles: Skandální odhalení s cejchem smrti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Camilla a Charles: Skandální odhalení s cejchem smrti

Princ Charles a Camilla
Princ Charles a Camilla (Reuters, Profimedia.cz)

Kolem královské rodiny se neustále objevuje nějaká nová špína a senzace. Na veřejnost se dokonce dostala informace o tom, proč princezna Diana (†36) zemřela. Byla to vražda? A zařídil ji princ Charles (71) a jeho láska Camilla (72)?

Za smrt princezny Diany prý může jedno velké a ošklivé tajemství! Princ Charles a jeho druhá žena Camilla totiž prý mnoho let tajili jejich společného syna, za kterého se styděli, a proto ho utajovali. Na jejich tajemství však měla přijít princezna Diana a kvůli tomu také údajně zemřela.

Toto všechno podle Blesku tvrdí Simon Dorante (53), který se považuje za nechtěné dítě královského páru. „Došlo jí, že jí Charles dlouhodobě lhal. A když chtěla jít s pravdou ven, tragicky zemřela,“ pověděl Dorante, kterého adoptovali manželé pracující v královském paláci.

Rozhovor s princeznou Dianou a Charlesem před jejich svatbou

Video se připravuje ...

50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
4. 5. 2021 • 10:13

Milé Aha.V době kdy se tento kašpar narodil(nebo upletl)se Charles s Camillou ještě vůbec neznali.A Diana vykládala i to,co se nestalo takže kdyby věděla,nic by ji nezastavilo.A měla neho­du,ne­hodu,­neho­du,ko­likrát to ještě potřebujete potvrdit?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.