Královský Ascot: Bez královny i vkusu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Královský Ascot: Bez královny i vkusu!

Outfit v barvách mekáče a na klobouku »kuřata«.
Outfit v barvách mekáče a na klobouku »kuřata«. (Foto Profimedia.cz, Reuters)

Vyhlášené dostihy v Ascotu se letos konaly bez královny Alžběty II. (95), zbytek britské smetánky se ale utrhl ze řetězu a k vidění bylo pár opravdu bizarních modelů tradičních klobouků.

Alžběta vynechala dostihy teprve podruhé za 69 let, poprvé to bylo vloni, kdy byla kvůli covidu zrušena účast publika. Její poddaní na druhou stranu po příležitosti k odreagování hrábli všemi deseti, dlouhý lockdown je ale nejspíš úplně připravil i o vkus. Ačkoliv je Ascot proslulý šílenými klobouky, letos tomu některé z přítomných dam nasadily korunu. Tahle laťka se bude v budoucnu těžko překonávat. Kde asi tak hledali inspiraci? No, minimálně jedna asi při dlabanci u McDonald’s, další vnukl nápad strašák do zelí. Posuďte sami..

Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho

Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
20. 8. 2021 • 04:45

Gratulace k další otřesné žurnalistické práci.Aha vidělo Ascot zřejmě poprvé,jinak by vědělo že podobné klobouky jsou každoroční evergreen,a královnu tento výkvět novinařiny asi neviděl nikdy,jinak by věděli že ta pomenší a postarší dáma je královna a v Ascotu samozřejmě byla.Už jste na dně nebo ne?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.