Kate a William štěstím bez sebe: Velká novinka po oslavě výročí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kate a William štěstím bez sebe: Velká novinka po oslavě výročí!

Kate a William slaví výročí svatby
Kate a William slaví výročí svatby (Instagram)

Zamilovali se do sebe na vysoké škole, stali se jedním z nejsledovanějších párů Británie a prokázali, že jsou zřejmě opravdu stvoření jeden pro druhého. Královská dvojice William (38) a Kate (39), která má společně tři děti, do budoucna převezme i velmi důležitou úlohu.

Do manželství vstupovali s tím, že se princ William stane jednoho dne britským králem. V žebříčku nástupnictví je přímo za svým otcem princem Charlesem (72). A jelikož je babičce královně už pětadevadesát, je jen otázkou krátkého času, kdy se Williamův otec přesune na trůn. Ve chvíli, kdy se tak stane, přestanou být Kate se svým chotěm vévody z Cambridge. Jak píše web Emma.sk, postoupí totiž se svým titulem výše.

Svatba prince Williama a Kate Middletonové: 

Po korunovaci Charlese se stanou princem a princeznou z Walesu. A tím se opět změní i míra jejich povinností a odpovědnosti. Ale vzhledem k tomu, jak deset let v manželství bok po boku fungují a jak sympatickým párem stále pro Brity jsou, není příliš pochyb, že oni dva by v této nové pozici selhali. Protože ani jeden z manželů nemá problém být svým lidem skutečně blízko, zachovali si pokoru, lidskost i vřelost. To je mimo jiné vyneslo i na nejvyšší příčku největších miláčků královské rodiny.

Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
20. 8. 2021 • 04:32

No to jsou zase výlevy.Jsou bez sebe štěstím z čeho?Že jednou budou princ a princezna z Walesu?To ví William od dětství a Kate od zasnoubení,proč by měli být štěstím bez sebe zrovna teď?Když se absolutně nic v této věci neděje?A věta :"není pochyb že by selhali"znamená v češtině že očekáváte že selžou,jinak jste měli použít:"není OBAV že by selhali".Článek dočista z prstu vycuclý a ještě po významové stránce špatně napsaný.To je zas kvalita.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.