Meghan porodila dcerku: Lilibet po královně, Diana po babičce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Meghan porodila dcerku: Lilibet po královně, Diana po babičce

Harry a Meghan pojmenovali dceru po prababičce: Jaké tajemství přezdívky Lilibet?
Harry a Meghan pojmenovali dceru po prababičce: Jaké tajemství přezdívky Lilibet? (archiv)

Odcizili se královské rodině, z Británie utekli do Spojených států amerických. Přesto na svůj původ nemůže princ Harry (36) zapomenout. O tom svědčí i narození dcerky, které včera oznámili spolu s manželkou Meghan (39). Má jméno po babičce – královně Alžbětě (95) – a také Harryho mamince, tragicky zesnulé Dianě (†36).

Holčička přišla na svět už v pátek 11:40 kalifornského času, v nemocnici Santa Barbara Cottage Hospital. A její jméno? Lilibet Diana. „Lili je pojmenována podle své prababičky, Jejího Veličenstva královny, jejíž rodinná přezdívka je Lilibet,“ uvádí se v prohlášení. „Její druhé jméno Diana bylo vybráno na počest milované zesnulé babičky, princezny z Walesu.“

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...

Meghan už je podle deníku Daily Mail s holčičkou doma, kde na ni čekal bráška Archie, jenž 6. května oslavil druhé narozeniny. „4. června jsme byli požehnáni příchodem naší dcery Lili. Ona je víc, než jsme si kdy dokázali představit. Jsme vděční za lásku a modlitby, které jsme pociťovali z celého světa. Děkujeme vám za vaši trvalou laskavost a podporu,“ uvedli šťastní rodiče. Mimochodem, malá Lili má být osmá v nástupnictví na britský trůn a jde v pořadí o jedenácté pravnouče královny.

Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno

Video se připravuje ...



Přečtěte si
honzina
7. 6. 2021 • 08:27

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.