Vyšetřovatel smrti princezny Diany (†36): Hned mrtvolu vykopejte! Pitva řekne pravdu o dětech... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyšetřovatel smrti princezny Diany (†36): Hned mrtvolu vykopejte! Pitva řekne pravdu o dětech...

Princezna Diana zemřela za nejasných okolností a nyní se prý chystá exhumace jejího těla za účelem prozkoumání DNA.
Princezna Diana zemřela za nejasných okolností a nyní se prý chystá exhumace jejího těla za účelem prozkoumání DNA. (Profimedia.cz, Isifa.com)

Okolnosti smrti Lady Di před sedmnácti lety stále nedají spát autorům konspiračních teorií, ale ani předním detektivům Scotland Yardu. Naposledy vzbudila rozruch kniha Johna Morgana, který strávil posledních devět let zkoumáním okolností smrti princezny Diany. Podle něj měla na smrti Charlesovy ženy zájem královská rodina a co více, na pokyny z Buckinghamského paláce bylo zmanipulované i vyšetřování.

Informace v knize "Jak zabili princeznu Dianu: Šokující pravda" dokázaly vzbudit pozornost britských kriminalistů a navedly je na dosud neprozkoumané stopy. "Vrchní vyšetřovatel požaduje bezodkladnou exhumaci Dianina těla, a to po šokujícím zjištění, že toxikologická zpráva z její pitvy byla založená na vzorcích pocházejících z těla jiné ženy," píše se v posledním čísle časopisu Globe.


V osudný den roku 1997, kdy došlo k tragické autonehodě, měla toxikologie prokázat, že Diana neměla v krvi alkohol. To nesouhlasí, protože podle jiných svědectví princezna měla před cestou pít. Kniha přináší vysvětlení: Diana byla chladnokrevně zavražděna jedem během převozu v ambulanci a královská rodina tento zločin kryla. Důvodem mělo být těhotenství s milencem Dodim Fayedem (†42).
Manipulace s DNA princezny se královské rodině nehodí mimojiné proto, neboť by mohla prokázat, že dlouho utajovaná údajná dcera Diany s dalším z jejích tajných milenců, žijící v USA, je skutečně legitimním potomkem. A že na tom něco bude, o tom svědčí i setkání Kate Middleton (33) s neznámou ženou během její nedávné návštěvy v zámoří. Rozbor DNA též může potvrdit podezření, že byla princezna v době smrti těhotná. Ostatky Williamovy a Harryho maminky tak nejspíš opět spatří světlo světa.



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 03:39

Ježkovo očko.Po tříměsíční známosti byla těhotná a i když předtím měla dva roky vztak s Hasnatem Khanem,taky muslimem a navštívila i jeho rodinu v Pákistánu to královským jako nevadilo?Stejně jako nevadí že samozřejmě žádné vyšetřování nebylo po Morganových blábolech otevřeno.Všechny ty jeho nesmysly byly vyvráceny totálně a naprosto už předchozím vyšetřováním.A fakt nevím kdo dokáže ještě brát Globe za zdroj alespoň pokud dokáže chodit rovně.Camillu s C harlesem poprvé rozvedli dva měsíce po svatbě,Kate podle nich zrušila v r.011 svatbu,čekala už asi 26 dětí ,z toho osmnáckrát dvojčata a podle ječjich titulních stran umírala už jak Camilla tak královna a Charles má demenci.Prostě takové Aha made in USA.A žádná dcera samozřejmě neexdistuje.

Milla
9. 5. 2021 • 03:58

Stopadesátkrát může být vyšetřeno že nebyla těhotná,že byl řidič opilý,že nebyl žádný jed,bezpečnostní experti vysvětlit že takhle nikdo atentát nemůže provést/jen jak asi by zařídili aby Diana a Dodi kteří strávili celý den v apartmá v Ritzu najednou v noci někam jeli místo toho aby šli spát,že/.Proč by jim mělo vadit že vyvádí jako pominutá po rozvodu kdy už mezi ně nepatřila když jí předtím 15 let nechali likvidovat královskou rodinu a ani neškytli.Jak by vůbec věděli že je v Paříži?A proč by se Camilla nemohla stát Charlesovou ženou,byl už rozve­dený­.Mimoc­hodem­,Dia­nina smrt jim situaci jednoznačně zkomplikovala a ne usnadnila,víme?

skp705
30. 12. 2017 • 18:16

Souhlasim

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.