Princ Charles tlačí na ožralku Camillu a Kate na účet zlé tchyně utrousila nepěknou urážku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Princ Charles tlačí na ožralku Camillu a Kate na účet zlé tchyně utrousila nepěknou urážku!

Charles má Camilliny opilosti plné zuby, Kate ji považuje za trapnou a nezpůsobilou vládnout.
Charles má Camilliny opilosti plné zuby, Kate ji považuje za trapnou a nezpůsobilou vládnout. (Foto FT/yj, EPA, koláž Ahaonline.cz)

Od té doby, co princ William (32) odmítl nabídku své babičky, britské panovnice Alžběty II. (88), aby převzal královský úřad a ona tak mohla v následnictví vynechat jeho otce Charlese (66) s nenáviděnou násoskou Camillou (67), je v královské rodině mírně řečeno napjatá atmosféra. A to nejen proto, že si Camilla vždy ráda vychutná naštvanou Kate Middleton (33). Tentokrát to však bylo obráceně!

Problém číslo jedna, který na dvoře Jejího Veličenstva Alžběty II. řeší, je alkoholismus pravděpodobné budoucí královny Camilly Parker-Bowles. Mezi její oblíbené kratochvíle, když je zrovna namol, patří telefonáty nenáviděné vévodkyni z Cambridge Kate Middleton.  A neodpustila si to ani na Štědrý den, kdy byla těhotná Kate s manželem, královnou a ostatní vznešenou společností v kostele. Naopak Camilla prý vesele popíjela se svými přáteli a bavila se vytáčením Katina čísla.


Podle zdroje magazínu Globe se však mladá vévodkyně nenechala nepřátelstvím opilé stařeny vyprovokovat, a vyřešila vše po svém. Princi Williamovi sdělila, že jeho macecha "není způsobilá být královnou." Dokonce o ní měla prohlásit, že je Camilla absolutně trapná. Jenže fanynka kvalitního ginu má úplně jiné problémy, protože kvůli možné korunovaci se dostala do ostrých sporů s manželem. A to, přestože se kvůli tomu rozhodli upustit od chystaného skandálního rozvodu.
"Napětí mezi Camillou a jejím manželem je tak husté, že by se dalo nožem krájet. Dokonce, ani když on může být konečně králem a ona jeho královnou, nemůžou se vystát. A když se Charlesovy žádosti, aby krotila svůj splávek, nesetkaly s odezvou, tak se rozzuřil a varoval Camillu, aby se neukazovala na veřejnosti, dokud nebude střízlivá," uvádí informátor magazínu.



Přečtěte si
mandat
17. 1. 2015 • 06:33

Co to melete ? Camila neni tychyne, ta ma svou rodinu a navic si se syny Charlese dobre rozumi a na trun se take netrese. Sama to rekla hned po svatbe s Charlesem, ze ji trun nezajima. Tak co tady resite.

prroud
15. 1. 2015 • 19:50

Kdybyste se tak chtely vy jesterky zapraskany vyhladit navzajem,to bych i oslavil!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.