Princezna Diana: Nečekané pletky s Miss Velké Británie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Princezna Diana: Nečekané pletky s Miss Velké Británie

Princezna Diana
Princezna Diana (Facebook, Profimedia.cz)

Představte si, jaké by to bylo, kdyby tak všeobecně vážená osoba jako princezna Diana (†36) soutěžila v britské Miss. Že je to podle vás nemožné? Ne tak úplně! Finalistka letošní soutěže krásy totiž zjistila, že je příbuzná právě s princeznou z Walesu.

Niamh Gwenová (24) je manažerkou sociálních sítí a také finalistkou letošní Miss Velké Británie. Do ní však půjde ještě s jedním »titulem« – je vzdálenou příbuznou členky královské rodiny, princezny Diany. „Jsme příbuzní s 13. prababičkou Diany a s jejím 15. pradědečkem. Není to dost na to, abychom se dostali do paláce, ale i tak je to vzrušující,“ přiznává Niamh.

Objev na internetu učinila její maminka Donna (59), která pátrala po vlastních kořenech. „Mysleli jsme si, že si dělá legraci, já a můj bratr Dean totiž Dianu naprosto zbožňujeme. U rodiny a přátel samozřejmě tvrdíme, že jsme o našem královském původu věděli a že ledacos vysvětluje,“ směje se misska. Jaká by to byla pecka, kdyby 9. června na vyhlášení výsledků Niamh skutečně vyhrála...

50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.