Astroložka o budoucnosti dcery Meghan: Co Lilibet čeká? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Astroložka o budoucnosti dcery Meghan: Co Lilibet čeká?

Meghan a Harry
Meghan a Harry (profimedia)

Jak už to tak bývá, královské děti se hned po narození stávají celebritami. Výjimkou není ani malá Lilibet, kterou princi Harrymu (36) porodila jeho láska Meghan Markleová (39). Vzhledem k tomu, že je dcera ryšavého prince již brána za velmi důležitou osobu, už jí dokonce astroložka Francesca Oddie sestavila horoskop.

Astroložka Francesca Oddie vytvořila za pomoci místa, času a data narození dcerce vévody a vévodkyně horoskop přímo na tělo. Co malou Lilibeth Dianu čeká? Podle super.cz nebude holčičce chybět silná vůle, odhodlání a schopnost číst mezi řádky. Dále tvrdí, že bude pravděpodobně stydlivá, citlivá a je velmi možné, že bude mít hudební nadání a cítění. Do vínku však prý dostala především moc léčitelky a mohla by tak zapříčinit usmíření královské rodiny a návrat Harryho ke svým blízkým. Malá Lilibet je Harrymu a Meghan „andělem strážným“. Pokud se astroložka nemýlila, bude slavný uzlíček štěstí prožívat mnoho úspěchů.

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.