Převrat v USA! Meghan Markle prezidentkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Převrat v USA! Meghan Markleová prezidentkou?

Meghan má ambice na to stát se hlavou Ameriky
Meghan má ambice na to stát se hlavou Ameriky (Reuters)

Amerika je zatím pod "taktovkou" Joe Bidena (78). Už teď se ale v souvislosti s obsazením prezidentského postu mluví ještě o jednom jméně. Kandidovat by podle všeho měla i Meghan Markleová (40).

Podle svého staršího bratra má proto všechny předpoklady. Thomas Markle Jr. (55) do Meghan vkládá veškeré naděje. Jak informoval Blesk, Meghan na to má povahu i odhodlání a prý jí vyjde všechno, co si usmyslí. 

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video se připravuje ...

Karty jsou jí nakloněny i na straně experta na královskou rodinu Toma Bowera. Ten sdělil, že je dost možné, že Markle bude kandidovat a mohlo by se jí i zadařit. Vyřkl však i doporučení, že pokud by se stala prezidentkou Spojených států, bylo by potřeba, aby se naučila pracovat s kritikou, což se jí prozatím příliš nedaří. Veškeré útoky na vlastní osobu si nyní až moc bere. Také by se měla stát týmovou hráčkou, což také prozatím není její silná stránka. Ale není všem dnům konec a na vypilování je ještě čas...

Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.