Zoufalí Harryho přátelé: Meghan jako nejhorší NOČNÍ MŮRA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zoufalí Harryho přátelé: Meghan jako nejhorší NOČNÍ MŮRA!

Princ Harry a Meghan Markleová
Princ Harry a Meghan Markleová (Reuters)

Další lidé, kteří nemají rádi Meghan Markleovou (39). Tentokrát však nejde o fanoušky, kolegy a podobně, ale o blízké osoby prince Harryho. Bývalá herečka se stala trnem v oku kamarádů ryšavého prince. Ti prý mají Meghan více než plné zuby.

Podle historika Roberta Laceyho, který napsal knihu Bitva bratrů o sporu Harryho a Williama, mají kamarádi prince Harryho Meghan Markleovou za opravdovou noční můru a právě ona může za to, že se bratři možná už nikdy neusmíří. „Meghan dokáže být 500% noční můrou. To její nikdy nekončící PR… je to klasická Američanka!... charakterizuje kombinace sebepropagace a sebelítosti,“ pověděl podle Blesku dle slov Laceyho jeden z Harryho kamarádů, se kterým další souzní. „Ztěžuje to usmíření, ve které mnozí doufají,“ dodal historik a spisovatel. Meghan se tak stoprocentně stala nejvíce nenáviděnou osobou královské rodiny.

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.