Meghan má co chtěla, ale… Rozvod na spadnutí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Meghan má co chtěla, ale… Rozvod na spadnutí?!

Meghan a Harry při rozhovoru s Oprah
Meghan a Harry při rozhovoru s Oprah (Reuters, Profimedia.cz, archiv)

Podařilo se jí udělat v královské rodině hotový převrat. Harry (37) se kvůli Meghan (39) separoval od svých příbuzných a v USA si konečně žijí po svém. Jenže blízké zdroje jsou přesto toho názoru, že jim jejich tvrdě vydupané štěstí stejně nevydrží dlouho.

Expert na celebrity i život královského páru Aj Benzado totiž podle webu Wanda tvrdí, že stěží uběhne pár let a bude tu rozvod. Nejenže by si to přála většina Britů, kteří vnímají počínání Meghan jako zradu a vypočítavost. Ale leccos z chování samotné vévodkyně tomu nasvědčuje.

Princ Harry je totiž ideálním „materiálem“, jak se maximálně zviditelnit, přijít na skvělé peníze, ale zároveň si razit svoji cestu. A jelikož si už ověřila, že je dobře tvárný, mnozí se domnívají, že až dosáhne všeho, co po jeho boku toužila získat, nastane čas vyměnit prince někoho jiného. A to přesto, že spolu čekají druhého potomka, kterým má tentokrát být holčička… Co si myslíte o budoucnosti Meghan a Harryho vy?

Vše o Harrym a Meghan zde: 

Video se připravuje ...

Proč je Meghan tak neoblíbená? Nejde jen o její minulost. Bez skrupulí dupe Britům po tradicích



Přečtěte si
Milla
16. 3. 2021 • 21:44

Skládat ódy na Harryho nemá smysl,lhal stejně nestydatě a odporně jako Meghan.Není o nic lepší než ona,spíš horší.Ona ničí téměř cizí lidi ale on vlastní rodinu které za hodně vděčí a která ho miluje.Zaslouží si jeden druhého.

picoda
16. 3. 2021 • 12:14

loft _ domino22

loft
16. 3. 2021 • 11:48

V článku je to napsané ZCELA PŘESNĚ. Pod tento názor se podepisuji. I tak mi nejde na rozum, že i když si Hary " nahrazuje matku za Meghan", je dost starý na to, aby si uvědil své škodlivé počínání. nOna je zřejmě hodně mstivá a zlá ženská, která s ním umí sehrát divadýlko. Jak ji ale nebude chtít poslouchat, bude zle. Hary si nechce připustit, že ho zneužívá díky jeho postavení a jménu, on ztrácí a ona si NA NĚM BUDUJE SVOJI KARIÉRU. Zřejmě bude dost hloupý, ona velmi vys-caná.

domino22
16. 3. 2021 • 11:46

Harry býval milý chlapec, který mohl dostat každou, na kterou si ukázal - mladou, krásnou, svobodnou.......... Místo toho přitáhl starou, rozvedenou, opotřebovanou mulatku z Ameriky. A už to zdaleka není ten milý chlapec, jakým býval. Škoda.

picoda
16. 3. 2021 • 10:33

Harry prisel o maminku ve velmi mladem veku proto hleda postavu matky.Ne scenu prisla starsi zkusena zena proto se ji Harry drzi. Je mi ho lito

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.