Hlouběji už Meghan klesnout nemohla! Ještě že to dceruška dosud nechápe | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hlouběji už Meghan klesnout nemohla! Ještě že to dceruška dosud nechápe

Meghan Markleová a princ Harry
Meghan Markleová a princ Harry (profimedia.cz)

Bývalá královská dvojice ze Sussexu opravdu nenechá nic náhodě. Ačkoliv se tváří jako dva nezištní dobráci, leccos si nechávají tučně zaplatit. Také na příchod dcerky se v tomto ohledu pečlivě připravili. Před porodem ještě podnikli několik kroků, které se jim mohou v budoucnu slušně rentovat.

Holčička, která se narodila 4. června v Santa Barbaře, dostala jméno Lilibet  Diana. Přičemž první jméno je neformálním oslovením samotné královny, druhé pak získala po své babičce, kterou už bohužel nikdy osobně nepozná. Už samotná volba jmen vyvolala diskuze. Jelikož na jednu stranu Harry a Meghan královskou rodinou pohrdají a „plivají na ni špínu“, na druhou stranu pak sáhnou po jménech, která neodmyslitelně k britské monarchii patří, navíc  jsou i skvělou obchodní značkou.

Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno

Video se připravuje ...

Že si jsou potenciálního profitu vědomí, dokazuje i fakt, že si ještě před narozením dcerky dle webu TN.cz zaregistrovali dvě internetové domény. A sice: LiliDiana.com a LilibetDiana.com. Podle mluvčího páru je to prý ale běžná praxe. „Jak je u veřejných osobností často zvykem, tak bylo zakoupeno značné množství domén všech potenciálních jmen, která byla zvažována. Důvodem je ochrana proti zneužití jména," vysvětlil jejich kroky.

Drsné nařčení Nývltové: Využívá pandemie! A konečné rozhodnutí Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.