Harry a Meghan vzteky bez sebe? Charles hodil Archieho přes palubu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Harry a Meghan vzteky bez sebe? Charles hodil Archieho přes palubu

Princ Harry s rodinou
Princ Harry s rodinou (profimedia.cz)

Britský princ Charles (72) ještě ani neusedl na trůn, už ví ale přesně, jaká první rozhodnutí jednou jako král podnikne. Minimálně se prý postará o to, aby se z vnuka Archieho (2) nestal princ!

I když synek Harryho (36) a Meghan (39) ještě nemá z titulů rozum, už teď doplácí na chování rodičů, kteří si pouští nevybíravým způsobem pusu na špacír a naváží se do královské rodiny. Jako vnuk budoucího krále by měl přitom nárok na titul automaticky, jenže... Charles chce změnit klíčové právní dokumenty týkající se udílení královských titulů! Podle listin z 20. listopadu 1917 mají na tituly prince a princezny nárok děti panovníka, děti panovníkova syna a pak nejstarší žijící syn nejstaršího syna prince z Walesu. Momentálně tedy mají na titul nárok děti královny Alžběty II. (95) a její vnuci, děti jejích vnuků však už ne - výjimkou je pouze George (7), prvorozený syn prince Williama (39).

Jeho mladší sourozenci Charlotte (6) a Louis (3) dostali tituly v roce 2013 od prababičky Alžběty darem. O něčem takovém si však děti Haryho a Meghan můžou nechat jenom zdát. Až se Charles stane králem, hodlá monarchii »zeštíhlit«. Minimálně proto, aby uklidnil budoucí poddané, kteří už nechtějí dál platit za obrovskou monarchii s neustále se rozšiřujícím počtem princů a princezen. Synovi a snaše prý tohle sladké tajemství oznámil krátce před jejich skandálním výstupem u moderátorky Oprah Winfreyové (67). Zřejmě to byl také jeden z důvodů, proč se do monarchie tak opřeli.

Princ Charles jako dítě. Video najdete zde:

Video se připravuje ...

Královna fandila na dostizích

Vyhlášené dostihy v Ascotu si nakonec nenechala ujít ani královna! Na akci dorazila za velkého potlesku davu v pastelově zeleném kabátku a kloboučku stejné barvy. A i přesto, že stále truchlí za chotě Philipa (†99), rozdávala úsměvy na všechny strany a nadšeně fandila. Účast na dostizích zmeškala nedobrovolně pouze loni kvůli pandemii koronaviru.



Přečtěte si
Milla
20. 8. 2021 • 04:22

Totální výmysl.Titul prince nebo princezny nezaručuje ani ochranku(jak musí vědět lháři Harry a Meghan)tak financování z veřejných zdrojů(jak by mohlo vědět Aha).Není příliš pravděpodobné že by se Archie s jakýmkoli titulem stal členem Working Royals,tedy těch členů královské rtodiny kteří ji reprezentují na veřejnosti a kteří jediní mají nárok na jakési finanční přilepšení a ochranku,rozhodně se jím nemůže stát dřív než jako dospělý a do toho má Archie skutečně hodně daleko .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.