Chudák Diana! Neuvěříte, k čemu ji v sexu nutil Charles | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chudák Diana! Neuvěříte, k čemu ji v sexu nutil Charles

Jen málokdo se v současnosti spokojí s misionářskou polohou a netouží zažít něco víc. Zatímco jiní si rozšíří spektrum pozic, další zase přiberou „hračky“, prádlo… Jako maminka Williama (38) a Harryho (36).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
01. 10. 2020 12:31

Ewwa : Nejsem její právní obhájce a ona už nemá možnost se sama hájit před pomluvami. Ale k tvému názoru - psala jsem o její dúvěřivosti v době, kdy byla ona poctivá a naivně do Charlese zamilovaná. Pak ji zkušenosti s jejím manželem i další dojmy ze života změnili. To se stáva. Myslím, že nechtěla být už asi ta, která je určena jenom na rodění a má útrpně znášet Charlesovy nevěry. Já z ní nedělám kompletnou Matku Terezu i když je známo, že ta paní byla její přítelkyně, znali se. Ale pravda není, že by Diana vlezla do postele s každým, kdo to po ní chtěl, jak jsi napsala. Nebyla nymfomanka. Chtělo ji hodně mužú, mnohem víc, než bylo těch, s kterými měla intímny vztah. Její charitatívní činnost, dobré skutky z ní utvořili empatickou ženu se sympatickou aurou, kterou si oblíbilo veliké množství lidí nejen v Anglii.

Ewwa
30. 09. 2020 21:17

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
27. 09. 2020 20:33

Kdo zná základní informace o životě Lady Diany, ten ví - proč jsi ji Charles bral. Bylo tehdy nutný kvúli jejich královským nařízením, mít za nevěstu zdravou nedotknutou dívku ze šlechtického rodu, která porodí následníka trúnu. Ona nevěděla, že si bere muže, který udržuje poměr s Camillou a on zřejmě neměl odvahu ji to říct na začátku - oč vlastně jde.
Diana byla moc dúveřivá, jak někdy bývají zamilované dívky. Na svatební ceste v roce 1981 po Středozemním moři na královské jachtě Britannia vypadli Charlesovi z diáře fotografie Camilly. Když Diana přišla na jeho vztah s C., nastoupili ty zdravotní potíže. Každá bolest má svou příčinu..
Ale byla sportovně založena, to ji také jistě usnadňovalo zbavit se závislosti na člověku, který nestál o její lásku. Ráda plavala a tenhle sport je snad nejlepší pro uvolnění těla i ducha, taky pro lidi po zranění šlachú, kloubú a vazú. Běh na dlouhý tratě tehdy není nejlepší nápad. Velké vzdálenosti kladou zátěž na kardiovaskulární systém. A když se objeví tzv. "běžecké koleno" /zápal Iliotybiálnej šľachy (ITB syndróm)/ je postaráno o bolest. A to nevzpomínam další rizika. Člověk je přirozeně stavaný spíš pro chúzi. Diana poznala, co jejímu tělu prospěje - jaký sport je pro ni dobrý, ne jaký muž. Ohledně toho muže ji věci došli až později.. Jako laskavá a soucitná žena jsi zasloužila titul - královna lidských srdcí.

-bello-
26. 09. 2020 12:46

Diana byla neurotička včetně poruchy příjmu potravy.Nevím, pro jsou z ní paní a dívky na větvi. Charles jí zahejbal od začátku.Nevím tedy, proč si ji vůbec bral.Charles musí být neurotik taky, m ožná i masochista, protože kdo by našel zalíbení v alkoholičce Camille?!
Sex má každý rád a pokud je normální neumí bez něj žít atd atd.
Ale ty kecy okolo by si měl každej ( včetně sélebrit ) nechat pro sebe.Chudáci kluci , pořád číst o mámě a jejím podkoním a jejich sexu a o tátovi ...

starypes
26. 09. 2020 10:40

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jussuf
26. 09. 2020 06:25

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

gurke
25. 09. 2020 16:43

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

aurora45
25. 09. 2020 13:25

Objevné a přínosné, že?😋

lekno
24. 09. 2020 19:15

Taky že neuvěřím tohle deníku.. Princeznu Dianu budou pomlouvat zřejmě i za 100 let, nedají pokoj. Zdá se mi, že kydy na zesnulého, když se už nemúže bránit - jsou hodně v módě. Nebo lživé pomluvy na někoho, který ani neví, jak ho špiní. To se dělá v souladu s dobou - moderně přes net, ne jenom poštou. Falešné identity, emaily nebo dopisy, kde se psychopatická mrocha hrá na někoho jinýho s odcizenýma fotkama, nebo ubohou fotomontáží za účelem zesměšnění dotknuté osoby. Aneb se uspokojí jenom se sprostým okydáním. A blbeč-kové ji to všechno sežerou.. Tyhle podvody jsou v kurze, když chtějí někoho špinit. Na dálku není nic hodnověrné. Člověk múže věřit jenom při osobním kontaktu, že mluví skutečně s osobou, kterou vidí před sebou. Pokud není maskováná, protože i to se múže stát - někdy..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.