Chudák Diana: Neuvěříte, k čemu ji v sexu donutil Charles! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chudák Diana! Neuvěříte, k čemu ji v sexu nutil Charles

Princezna Diana s princem Charlesem v roce 1981
Princezna Diana s princem Charlesem v roce 1981 (Profimedia.cz)

Jen málokdo se v současnosti spokojí s misionářskou polohou a netouží zažít něco víc. Zatímco jiní si rozšíří spektrum pozic, další zase přiberou „hračky“, prádlo… Jako maminka Williama (38) a Harryho (36).

Byla krásná a zřejmě i živočišná. Jenže se nejspíš opravdu špatně vdala. Podle deníku The Sun si totiž princezna Diana vždycky přibalila na cesty i jistou erotickou pomůcku. Dokonce i do kabelky. Když je chuť, tak je chuť! A noci v hotelovém pokoji mívala podle deníku The Sun většinou osamělé, protože Charles potřeby své manželky příliš nenaplňoval. Z toho důvodu si občas musela vypomoci sama. Nešťastná to princezna!

50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes

Video se připravuje ...

Divokou sexualitou se netají ale ani jiné slavné dámy. Zatímco modelka Heidi Klumová prý ráda střídá dráždivé oblečky, herečka Scarlett Johanssonová si zase nemůže vynachválit dovádění v autě. Sex zkrátka vládne světem a v případě celebrit možná dominuje ještě o stupínek výš.

Ukázka z nového dokumentu o princezně Dianě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
1. 10. 2020 • 12:31

Ewwa : Nejsem její právní obhájce a ona už nemá možnost se sama hájit před pomluvami. Ale k tvému názoru - psala jsem o její dúvěřivosti v době, kdy byla ona poctivá a naivně do Charlese zamilovaná. Pak ji zkušenosti s jejím manželem i další dojmy ze života změnili. To se stáva. Myslím, že nechtěla být už asi ta, která je určena jenom na rodění a má útrpně znášet Charlesovy nevěry. Já z ní nedělám kompletnou Matku Terezu i když je známo, že ta paní byla její přítelkyně, znali se. Ale pravda není, že by Diana vlezla do postele s každým, kdo to po ní chtěl, jak jsi napsala. Nebyla nymfomanka. Chtělo ji hodně mužú, mnohem víc, než bylo těch, s kterými měla intímny vztah. Její charitatívní činnost, dobré skutky z ní utvořili empatickou ženu se sympatickou aurou, kterou si oblíbilo veliké množství lidí nejen v Anglii.

lekno
27. 9. 2020 • 20:33

Kdo zná základní informace o životě Lady Diany, ten ví - proč jsi ji Charles bral. Bylo tehdy nutný kvúli jejich královským nařízením, mít za nevěstu zdravou nedotknutou dívku ze šlechtického rodu, která porodí následníka trúnu. Ona nevěděla, že si bere muže, který udržuje poměr s Camillou a on zřejmě neměl odvahu ji to říct na začátku - oč vlastně jde.
Diana byla moc dúveřivá, jak někdy bývají zamilované dívky. Na svatební ceste v roce 1981 po Středozemním moři na královské jachtě Britannia vypadli Charlesovi z diáře fotografie Camilly. Když Diana přišla na jeho vztah s C., nastoupili ty zdravotní potíže. Každá bolest má svou příčinu..
Ale byla sportovně založena, to ji také jistě usnadňovalo zbavit se závislosti na člověku, který nestál o její lásku. Ráda plavala a tenhle sport je snad nejlepší pro uvolnění těla i ducha, taky pro lidi po zranění šlachú, kloubú a vazú. Běh na dlouhý tratě tehdy není nejlepší nápad. Velké vzdálenosti kladou zátěž na kardiovaskulární systém. A když se objeví tzv. "běžecké koleno" /zápal Iliotybiálnej šľachy (ITB syndróm)/ je postaráno o bolest. A to nevzpomínam další rizika. Člověk je přirozeně stavaný spíš pro chúzi. Diana poznala, co jejímu tělu prospěje - jaký sport je pro ni dobrý, ne jaký muž. Ohledně toho muže ji věci došli až později.. Jako laskavá a soucitná žena jsi zasloužila titul - královna lidských srdcí.

-bello-
26. 9. 2020 • 12:46

Diana byla neurotička včetně poruchy příjmu potravy.Nevím, pro jsou z ní paní a dívky na větvi. Charles jí zahejbal od začátku.Nevím tedy, proč si ji vůbec bral.Charles musí být neurotik taky, m ožná i masochista, protože kdo by našel zalíbení v alkoholičce Camille?!
Sex má každý rád a pokud je normální neumí bez něj žít atd atd.
Ale ty kecy okolo by si měl každej ( včetně sélebrit ) nechat pro sebe.Chudáci kluci , pořád číst o mámě a jejím podkoním a jejich sexu a o tátovi ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.