Charles není otcem Harryho? DNA testy prý mluví jasně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Charles není otcem Harryho? DNA testy prý mluví jasně!

Charles prý není skutečným otcem Harryho.
Charles prý není skutečným otcem Harryho. (Foto ara)

Není už žádným tajemstvím, že než se Harry (35) narodil, nejenže Lady Diana (†36) svému muži tajila, že to bude i napodruhé chlapec, ale známé je i to, že reakce Charlese (71) po jeho narození byla více než zvláštní až chladná. Tušil snad, že něco není v pořádku?

Vztahy mezi Charlesem a Harrym jsou prý dlouhodobě napjaté. To zejména kvůli neustálým narážkám mladšího ze synů a jeho manželky Meghan na napjaté poměry v královské rodině. Budoucí hlava monarchie se totiž údajně domnívá, že tím Harry jen zbytečně přilévá olej do ohně.

Jejich soudržnost bohužel nevylepšil ani zahraniční časopis Globe, který přišel s kontroverzní titulní zprávou o tom, zda je vůbec Charles biologickým otcem Harryho.

Video se připravuje ...

Dle uvedeného magazínu si měl  následovník trůnu pozvat svého syna k sobě do paláce, kde údajně prohlásil: „Nejsem tvůj otec. Po narození prince Williama jsme se s tvojí mámou odcizili, Diana mě podváděla a tajně tě zplodila s jiným mužem,“ řekl prý podle webu Wanda.sk princi Harrymu. Dokonce si tyto věty dle jejich interpretace nechal podložit testy DNA.

Harry pak údajně dostal i informaci o tom, kdo je jeho biologický táta. Podle magazínu Globe má jít o důstojníka velšské gardy Marka Dyera. I ten měl prý ryšavé vlasy. Jenže tyto „důkazy“ pro změnu odmítá zahraniční server Gossip Cop. Takže kde je pravda, ví nakonec jen oni dva.

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
malavelka
11. 6. 2020 • 16:30

Možné je všechno, ale když nevím, tak mlčím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.