Velký přešlap Moniky Babišové: Princ Charles v šoku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Velký přešlap Moniky Babišové: Princ Charles v šoku?!

Monika Babišová se občas dopouští přešlapů.
Monika Babišová se občas dopouští přešlapů. (Foto Instagram)

Na fotkách jí to sluší a dobře to ví. I proto na nich s chutí ukazuje střípky ze svého života. Monika Babišová (45) však v posledních dnech podle některých »přestřelila«. Na korunovaci japonského císaře se zvěčnila na toaletě, když se připravovala na banket. Není to první přešlap. Podobné omyly by se však u manželky premiéra objevovat neměly...

To, že miluje svůj luxusní život, je o manželce premiéra Andreje Babiše (65, ANO) známo. Jenže poslední dobou vyvolávají její fotky na sociálních sítích doslova pozdvižení. Na svůj Instagram si před banketem se státníky u příležitosti korunovace nového japonského císaře vystavila fotku před zrcadlem v koupelně, dle některých rovnou na toaletě! Později se pak pochlubila fotkou s britským princem Charlesem (70), jak se ho dotýká rukou. Jenže podle královského protokolu má z ostudy kabát! Při setkání s členem královské rodiny je totiž takový kontakt zakázaný. V minulosti protokol porušila i tehdejší první dáma USA Michelle Obamová (55), objala královnu Alžbětu II. (93) a vysloužila si ještě větší kritiku.



Ať to konzultuje!
„Je to velká škoda, protože paní Babišová po boku svého manžela reprezentuje Česko na mezinárodní scéně a nejedná se o osobní záležitost,“ komentoval to pro Aha! Karel Komínek z Institutu politického marketingu. Podle něj by takovým »šrapnelům« mohla zabránit, kdyby své příspěvky konzultovala s poradci. „Nejlepší by bylo, kdyby tyto kontroverzní fotky samozřejmě nevznikaly vůbec,“ doplnil Komínek s tím, že jinak její profil není vůbec špatný. „Pomohlo by ale omezit selfie, které se k jejímu postavení příliš nehodí. Pak by mohla paní Babišová dosáhnout přísně střežené elegance a důstojnosti profilu Zuzany Čaputové, ale zároveň si stále zachovat vlastní tvář,“ doporučil expert.



Skandál i v Turecku
Krátce poté, co Turecko zahájilo ofenzivu proti kurdským územím na severu Sýrie, si na svůj Instgram umístila Monika Babišová fotky z tureckého pobřeží, jak si s kamarádkami užívá moře a sluníčka. I to některé diskutéry na sociálních sítích rozčílilo. Nejen Sněmovna, ale nakonec i sám premiér invazi totiž odsoudili. Česká vláda navíc pozastavila vývozní licence na vojenský materiál do Turecka.



Přečtěte si
babona
24. 9. 2020 • 13:20

Monika je nádherná žena a skutečně jí to sluší. Jestli se dotkla Charlese, mu určitě nevadilo, je to člověk jako každý jiný. Nějaké zkostnatělé královské zvyky jsou světu 3. tisíciletí fuk. Nebo se snad zatvářil odmítavě, když ho dotknula ? Pochybuji. Určitě to nevadilo ani Britům.

Slavka2
27. 10. 2019 • 12:16

Naučit se protokol není žádná věda. Myslím si, že už většina lidí ví, že se nesmí členů královské rodiny dotýkat. Myslela si, že může všechno, to se jí zkrátka nepovedlo !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.