Tragédie jako hrom! Láska prince Charlese vyskočila z okna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tragédie jako hrom! Láska prince Charlese vyskočila z okna

Princ Charles
Princ Charles (profimedia.cz)

Ačkoliv během manželství s princeznou Dianou (†37) udržoval princ Charles (71) milostný poměr se současnou ženou Camillou, v jeho srdci byla dlouhé roky i jiná žena. Šťastný konec ovšem jejich láska neměla.

Údajnou úhlavní sokyní Camilly totiž svého času měla být lady Dale „Kanga“ Tryon, manželka lorda Anthonyho Tryona.  Budoucí král o ní měl dokonce říkat, že je to jediná žena, která mu skutečně rozumí. Charlese seznámil s lady Dale paradoxně její manžel, blízký přítel Anthony Tryon. Manželské dvojice se pak společně navštěvovaly, Dale prý Charlesovi totálně učarovala.

Krásná Australanka ale bohužel měla řadu vážných zdravotních problémů. V roce 1993 jí navíc byla diagnostikovaná rakovina dělohy a i když se z ní vyléčila, bez dalších potíží se to neobešlo. Propadla totiž silné závislosti na lécích proti bolesti, které zabíjela vodkou a šampaňským. Během odvykací léčby pak vypadla, někdo tvrdí, že vyskočila, z okna z prvního patra a zlomila si páteř. Skončila na vozíčku a na nohy se už nikdy nepostavila. Následně upadla do depresí a poté, co jí manžel zahrozil, že se s ní rozvede, i na psychiatrii. V roce 1997 pak zemřela na sepsi. I když se princ s lady Dale měl stýkat několik let, v kritickém období jejích zdravotních problémů už ale milenecký pár pravděpodobně netvořili. Po její smrti pak Charles prohlásil veřejně, že se vídali maximálně dvakrát do roka a že už si zdaleka nebyli tak blízcí, jako kdysi.



Přečtěte si
Milla
21. 4. 2020 • 19:39

Ach jo.To jsou zase nesmysly.Charles se s Dale,tehdy ještě Harperovou,seznámil za svého studijního pobytu v Austrálii.Lorda Tryona si vzala až později.A milé Aha,můžu se zeptat pročpak jste totálně zasklily patnácté výročí svatby Charlese a Camilly když jinak recyklujete články staré tři měsíce?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.