Další skandál královské rodiny: Tohle Alžběta II. nezvládne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další skandál královské rodiny: Tohle Alžběta II. nezvládne!

Oslavy narozenin královny Alžběty II.
Oslavy narozenin královny Alžběty II. (Profimedia.cz)

Královskou rodinou otřásl další skandál. Stavbař Simon Dorante-Day (53) žijící v Sydney tvrdí, že je utajovaným synem následníka trůnu prince Charlese (71) a jeho choti Camilly (72).

Simon se narodil v roce 1966 v Anglii. Jeho adoptivní rodiče jsou manželé Dayovi, kteří roky pracovali pro Buckinghamský palác. Matka byla zamětnaná jako kuchařka a otec jako komorník u britské královny Alžběty II. Simon však tvrdí, že se narodil jako syn Camilly, která tehdy tajně randila s princem Charlesem, a žádá test DNA, který by dokázal, že je prvorozeným synem prince Charlese. Jeho adoptivní babička Winifred pracovala také ve službách britské královny a jejího manžela prince Philipa. O tom, že je Simon Charlesovým synem, ho prý informovala ona. "Ona mi mnohokrát přímo řekla, že jsem nemanželské dítě Charlese a Camilly," tvrdí Simon dle webu casprezeny.sk.

Simon byl dle svých slov odložen jak nemanželské dítě k adopci. O nejstarším synovi prince Charlese se po letech dozvěděla jeho tehdy současná manželka princezna Diana (†36). A když chtěla jít s pravdou ven, tragicky zemřela. "Myslím, že Diana věděla o mé existenci, že si dokázala poskládat věci dohromady. Myslím, že Diana byla těsně před smrtí v situaci, kdy začala nacházet odpovědi na otázky svého života, jak byla obelhávána, a myslím, že to chtěla zveřejnit,“ svěřil Simon magazínu New Idea.

Tvrdí, že se pokusil s Charlesem a Camillou navázat kontakt. Podle něj fotografie z mládí dokazují, že je jejich synem pro výraznou podobnost v mnoha rysech. A také proto požaduje genetický test. Právě to bylo prý skutečným důvodem, proč došlo ke krizovému zasedání královny, prince Charlese, Williama a Harryho v Sandringhamu. "Zatímco si celý svět myslel, že mluvili o budoucnosti Harryho, je přesvědčený, že tato žaloba byla také na seznamu diskutovaných věcí," uvedl Dorante-Day dle casprezeny.sk v rozhovoru pro New Idea.

Prince Charles se nepozdravil s Trumpovým mužem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
31. 1. 2020 • 16:59

Proč by to Alžběta neměla zvládnout? Píše a mluví se o tom už nejméně pět let. A kdyby tomu tak opravdu bylo, určitě by o tom věděla.

quonex
31. 1. 2020 • 15:06

takze naslednikem kralovny bude zednik?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.