Otevřená zpověď otce Meghan: Slova, která bodají jako nůž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Otevřená zpověď otce Meghan: Slova, která bodají jako nůž!

90minutový dokument s názvem Thomas Markle: My Story odvysílal ve středu Channel 5.
90minutový dokument s názvem Thomas Markle: My Story odvysílal ve středu Channel 5. (Foto Reuters)

Tak trochu schizofrenní dojem museli mít britští diváci, kteří ve středu viděli nový dokument o Thomasi Markleovi (75). Otec vévodkyně Meghan se v něm vyznává z toho, že mu dcera chybí, aby ji vzápětí pořádně osočil!

Pochopitelně, že řeč byla zejména o nedávném vystoupení prince Harryho a jeho ženy Meghan z řad čelních představitelů britské královské rodiny. „Dělají ze sebe laciné zboží, úplný šunt, Walmart (americký diskontní řetězec – pozn. red.) s korunkou...“ nebral si bývalý kameraman žádné servítky.

Co hledají?
„Jsem zklamaný, protože Meghan se splnil sen každé holky – být princeznou. Ale zahodila to kvůli penězům. Asi jim tři miliony dolarů a dům se šestadvaceti ložnicemi nestačí...“ utrousil rozmrzele a Harryho s Meghan označil za »ztracené duše«. „Nevím, co hledají. A podle mého to nevědí ani oni sami...“ prohlásil evidentně zhrzený Thomas Markle.

Neviděl vnuka
Dceři a urozenému zeti má ale za zlé nejen to. S dcerou kupříkladu od svatby s princem nemluvil, a pochopitelně tedy ani neviděl už skoro 9měsíčního vnoučka Archieho. „Neexistuju pro ně. Uvidí mě asi, až mě budou pohřbívat do země. Ale měli bychom spolu mluvit. Harrymu už není dvanáct, nemá právo být taková citlivka. Dluží mi. Všichni!“ prohlásil Thomas Markle. V živé paměti má prý i poslední hovor s Harrym. „Chtěl jsem se za neúčast na svatbě omluvit i královně, ale bylo mi řečeno, abych to nedělal. Harry mi řekl, že kdybych ho poslouchal, nestalo by se mi to. Odvětil jsem, že je škoda, že jsem neumřel, protože by mohli aspoň předstírat, že jsou smutní. Pak jsem zavěsil,“ dodal Thomas s tím, že otevřený rozhovor poskytuje primárně proto, aby očistil své jméno. „Chci, aby všichni věděli, že co se o mně vykládá, není pravda. Aby Meghan s Harrym pochopili, že to není fér,“ hřímal.

Žárlil jsem na Charlese!
Vztahy mezi Thomasem a jeho dcerou, ženou prince Harryho se pokazily před jejich svatbou v květnu 2018. Na tu její otec nedorazil, jeho »omluvenkou« byl prodělaný infarkt a nemožnost letět přes oceán. Údajně ho ale ze svatebních plánů vyškrtli už ve chvíli, kdy se provalilo, že za štědrý honorář zinscenoval snímky, na nichž si v internetové kavárně prohlížel zásnubní fotky své dcery a britského prince. A tak Harrymu nevěstu k oltáři nevedl on, ale ženichův otec a následník trůnu princ Charles (71). „Moje dcera vypadala nádherně, přál bych si, abych tam mohl být s ní. Žárlil jsem na Charlese, trochu jsem to obrečel,“ přiznal Markle.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.