Tajemství královské rodiny odhaleno! Čeho se palác nejvíc bojí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tajemství královské rodiny odhaleno! Čeho se palác nejvíc bojí?

Královská rodina
Královská rodina (profimedia.cz)

Rodinný »summit« svolala včera britská královna do svého venkovského sídla v Sandringhamu. Na kobereček si pozvala syna Charlese (71) a vnuky Williama (37) s Harrym (35), a to kvůli situaci v rodině, v níž minulý týden Harry a jeho americká choť Meghan (38) složili své funkce.

Celá Británie řešila, jak bude slyšení u královny, údajně rozmrzelé z toho, že s ní Harry své velké rozhodnutí ani slovem nezkonzultoval a ona se vše dozvěděla až z médií, probíhat. A zuřivě se spekulovalo také o tom, proč k takovému rozkolu došlo a čím mohou mladí novomanželé držet palác v šachu. Královští experti vyhodnotili, že největším rizikem pro palác může být jejich ochota otevřeně mluvit. Nejožehavější témata? Šikana a rasismus v královské rodině! „Přijde jim, že je z rodiny vytlačil princ William a jeho šikanátorský přístup,“ tvrdí nejmenovaný zdroj britského deníku The Times, podle kterého už Meghan nechce držet jazyk za zuby a pohrává si s myšlenkou otevřeného vystoupení v masami sledovaném pořadu moderátorky Oprah Winfreyové (65), se kterou se navíc přátelí.

„Od svatby jim někdo ustavičně diktoval, kde je jejich místo. Dělali jim to naschvál, aby je vyštvali.“ Oba bratři se sice vytasili s prohlášením, že něco takového není pravda, ale jejich vztah v posledních měsících opravdu dost ochladl. Veřejnost i média také často přetřásala Meghanin smíšený původ, kořeny její matky jsou mezi černými otroky původem z Afriky. Samotná sestra britského premiéra Rachel Johnsonová (54) o ní prohlásila, že má „bohatou a exotickou DNA“. Čekali byste od členů královské rodiny zastání? Kdepak, jen ticho po pěšině...

„Nikdy nehovořili o rasismu, nebránili ji, nepostavili se za ni. Byla na to sama.“ Vše dospělo tak dalo, že Meghan došla trpělivost a zavelela k odchodu. Na setkání (jehož se Meghan měla účastnit z Kanady telefonicky, ale údajně nedošlo ani na to) se měla probírat budoucnost Sussexů – na co (ne)budou mít právo, zda jim zůstanou tituly královská výsost a peníze od prince Charlese

Chtějí do Los Angeles: Ale až skončí Trump...

Na světlo světa se už dostaly podrobnější plány Harryho a Meghan na jejich nový život. Ten chtějí podle přátel začít v Kanadě, ale jejich cílem je Los Angeles, kde Meghan vyrůstala a kde dodnes žije její matka Doria Raglandová (63). Tam se ale nepřestěhují, dokud bude v čele USA stát Donald Trump (73)! Meghan je totiž velkou Trumpovou kritičkou – vloni dokonce (prý úmyslně) zmeškala setkání s ním, když přijel do Británie.

Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.