Meghan na pokraji sil: Tohle byla poslední kapka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Meghan na pokraji sil: Tohle byla poslední kapka!

Meghan Markleová
Meghan Markleová (Reuters)

Milovaná i nenáviděná – taková je Meghan Markleová (37). Nejdiskutovanější osoba britské královské rodiny je bez debaty právě vévodkyně, a řada známých osobností jí nemůže přijít na jméno.  Jednou z nich je americká herečka Stefanie Powers.

Dlouholetá přítelkyně prince Charlese, patří mezi celebrity, kterým vévodkyně Meghan zrovna nepřirostla k srdci. Dle webu zena.pluska.sk se Powers nemůže smířit s tím, že se manželka prince Harryho pokouší změnit královskou rodinu na svou osobní televizní show, kterou by mohla nazvat Životní styl bohatých a slavných nebo Dobrodružství Meghan v paláci.

Herečka v rozhovoru pro zahraniční časopis promluvila také o kariéře vévodkyně. Ještě než se Meghan provdala za Harryho, živila se jako herečka.  Do podvědomí diváků se dostala díky seriálu Kravaťáci (Suits) z právnického prostředí, kde ztvárnila postavu jménem Rachel. Powers nesouhlasí s tím, že Meghan označují za hollywoodskou princeznu, dle jejího názoru nepatří mezi velké herečky, měla pouze roli v televizním seriálu.

Zatímco v případě ostatních členů královské rodiny nešetřila herečka slovy chvály, Meghan a Harry si její přízeň nezískali. Dle webu zena.pluska.sk Powers vyslovila obdiv  princezně Anne, kterou osobně zná. Královnina dcera se drží v pozadí, na veřejnosti nikdy nedělá cirkus a není zlomyslná. O princi Charlesovi řekla, že je to velmi vzdělaný muž, který se léta angažuje v ochraně životního prostředí. Podle herečky si zaslouží více uznání a jednou bude dobrým králem.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
20. 12. 2019 • 12:58

To už je o té béčkové herečce dávno známé,že nesnese se vůbec s nikýma každý se jí musí klanět.plebsu.

josefvyskoc
19. 12. 2019 • 14:20

tragedie, rodine uprimnou soustrast

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.