Krutá rána nejen pro Meghan: Kudla do zad od královny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krutá rána nejen pro Meghan: Kudla do zad od královny!

Zara Tindall
Zara Tindall (Foto: Instagram Zara Tindall)

Dostat se do přízně britské královny není jednoduché. Kate Middleton a Meghan Markle si k ní hledaly cestu dlouho, bohužel svými rozbroji si náklonnost Alžběty II. nezískaly.  A zatímco se vévodkyně předhánějí, oblibu u královny získala jiná žena.

Zara Tindall je členkou královské rodiny, o které se příliš nemluví, ale veřejnost zaujala svou velmi zdařilou jezdeckou kariérou. Dle webu casprezeny.pluska.sk si v roce 2012 na olympiádě v Londýně vybojovala stříbrnou medaili.  Královská rodina byla na ni právem hrdá a velmi rychle si získala srdce přímo královny Alžběty. Právě ona je dlouhá léta velkou milovnicí koní.

Dle webu se Tindall nyní může pyšnit dalším velkým úspěchem. Stane se totiž ředitelkou sdružení Cheltenham Racecourse. Jde vůbec o prvního člena královské rodiny, který se začne podílet na podobném projektu. Koně jsou její velkou vášní a ráda by své poznatky a zkušenosti předala dál.

Nejstarší vnučka královny se specializuje na soutěže ve skákání na koních. Tindall dle webu vlastnila několik závodních koní podobně jako její babička Alžběta. Lásku ke koním mají zřejmě v královské rodině v krvi. William a Harry holdují pólu a jízdu na koních také velmi milují.

Kate a Meghan na Wimbledonu:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.