Meghan nebo Kate? Královská expertka promluvila o těhotenství jedné z nich! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Meghan nebo Kate? Královská expertka promluvila o těhotenství jedné z nich!

Meghan Markle, Kate Middleton
Meghan Markle, Kate Middleton (Foto Profimedia.cz)

Přestože ani jedna z nich těhotenství nepotvrdila, podle královských expertů je více než jisté, že Meghan a Harry nebo Kate s Williamem začátkem nového roku oznámí, že čekají další přírůstek do rodiny.

O druhém těhotenství vévodkyně Meghan se začalo spekulovat jen pár měsíců po porodu syna Archieho.  Podezření fanoušci získali poté, co se manželka prince Harryho chytala velmi často za bříško, stejně jako v průběhu prvního těhotenství. Zatímco vévodkyně Kate a její manžel William o dalším dítěti nemluví, Harry se nechal slyšet, že s Meghan plánují děti dvě.

Vévodkyně Kate se na rozdíl od Meghan po porodu opět naplno vrhla do svých královských povinností a velmi často se objevuje na společenských akcích.  Nedávno se dokonce stala patronkou organizace, kterou měla dříve na starost její královská výsost Alžběta II.

Naopak Meghan se na veřejnosti ukazuje výjimečně a na vánoční svátky se stáhla z veřejného života. S princem Harrym si momentálně užívají svoji šestitýdenní dovolenou, během které mají údajně pracovat na dalším společném miminku.

"Začátkem roku 2020 oznámí velkou novinu. Myslím, že se snaží o další miminko, proto i odešli ze Spojeného království. Máme se na co těšit, "řekla dle webu pluska.sk s nadšením královská expertka Juliet Rieden.

Kate a Meghan na Wimbledonu:



Přečtěte si
tryskomys
29. 12. 2019 • 06:33

Další z.b.y.t.e.č.n.ý t.v.o.r od těch dvou ,nic víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.