Moment, který odstartoval šílenství! Markleová je v "TOM"? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Moment, který odstartoval šílenství! Markleová je v "TOM"?

Meghan a Harry
Meghan a Harry (profimedia)

Princ Harry a Meghan Markleová jsou už nějakou dobu odloučeni od královské rodiny a žijí si vlastním životem s vlastními pravidly. Ačkoliv se Harry odklonil od svých příbuzných, i tak nadále zajímá miliony lidí po celém světě.

I proto, když se nedávno objevila na veřejnosti fotografie, na které je Meghan s těhotenským bříškem, vypuklo doslova šílenství. Opravdu je manželka prince Harryho těhotná? Bohužel pravděpodobně není. Dvojice pouze sdílela starší snímek, na kterém Meghan nosí v bříšku syna Archieho. Už je to tak po několikáté, co slavný pár použil archivní snímek, kde Markleová čekala své první dítě. Snaží se princ s jeho chotí zmást veřejnost? Baví je hrát si s jejich fanoušky? Nebo je toto jejich plán, jak ututlat opravdové druhé těhotenství? Uvidíme časem.  

Meghan o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Zbavili se svatebních darů za 200 milionů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
17. 11. 2020 • 06:59

Nemyslím si,že je vedle té bebe herečky štastný,tváří se jako morous,na psychiatrii mu vymyli mozek,nic normálního z něho nevyleze,jen plácá nesmysly.

kinki
16. 11. 2020 • 12:56

2x šťastný nevyzerá na nových foto,keď ich človek porovná s tými staršími. A ak sa aj o nejaký úsmev pokúsi,je taký kyslý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.