Harry jako náhražka? Meghan měla políčeno na… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Harry jako náhražka? Meghan měla políčeno na…

Meghan Markleová mířila zpočátku do jiných vod.
Meghan Markleová mířila zpočátku do jiných vod. (profimedia.cz)

Na rozdíl od vévodkyně Kate (38) nebyla manželka prince Harryho (36) nikdy žádná světice. Do vztahu s princem vstupovala už jako rozvedená. Mužů ale vystřídala prý mnohem více. V jejím hledáčku měl být údajně i vítěz britského X Factoru, jak píše web TN.cz. Proč jí to nevyšlo?

Po rozpadu manželství s Trevorem Engelsonem prý muže nějakou dobu střídala. Ale ne vždy byla úspěšná. V jejím zorném poli se ocitl na nějakou dobu i anglický zpěvák Matt Cardle. Jenomže vítěz pevěcké show X Factor z roku 2010 o rozevlátou Američanku zájem neměl, píše portál listu Mirror.

Kate a Meghan na Wimbledonu:

Během roku 2015 se Carleovi snažila Markle psát na sociálních sítích, pokoušela se o flirtování, ale zpěvák ji většinou ignoroval. Tou dobou přitom Meghan randila s kuchařem celebrit Corym Vitiellem. „Byla to vážně podivná situace. Vlastně mezi námi ani nic neproběhlo. Ale je vtipné na to po těch letech zavzpomínat," prohlásil Cardle.

Meghan si ovšem dlouho zoufat nemusela. Nakonec ulovila mnohem lepší kořist. Být manželkou britského prince je přece jen o dost větší terno!

Vévodkyně Meghan o životě v královské rodině: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.