Děsivá předpověď pro královskou rodinu: Meghan zvoní hrana? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Děsivá předpověď pro královskou rodinu: Meghan zvoní hrana?

Meghan Markleová možná "spláče nad výdělkem".
Meghan Markleová možná "spláče nad výdělkem". (archiv)

Rok 2020, který se pomalu sune do závěru, nebyl pro královskou rodinu z nejjednodušších. Situaci komplikoval covid-19, odchod Harryho i Meghan, skandál kolem prince Andrewa a na konec ještě i pravda o smutném potratu vévodkyně ze Sussexu. Jenže ani nadcházející rok podle známé astroložky zdaleka všechny nepotěší.

O tom, co členy britské monarchie čeká a nemine, promluvila astroložka Kerry Kingová pro britský deník The Sun. Pokud má jít o prince Williama (38) a jeho rodinu, pak je prý všechny čeká veliké překvapení. Zřejmě se bude vyžadovat větší zapojení budoucího krále do výchovy: „Děti budou svého otce potřebovat o mnoho více než doposud,“ předesílá madam Kerry dle britského listu. „Rok 2021 je klíčový a stane se něco, co bude mít velký vliv zejména na královské děti,“ prozradila!

Nepovedené přistání Harryho a Meghan:

Pád americké herečky?
V případě jeho bratra prince Harryho (36) a manželky Meghan (38) nevypadají vyhlídky dvakrát optimisticky. Vymezili se, odešli za oceán, ale astroložka prý nad jejich počínáním zvedá varovný prst. Tvrdí totiž, že se lehce může stát, že se na ně v následujícím roce snadno zapomene a že lidi začnou nudit. Což by pro Meghan bylo zřejmě dost silné trauma!

Smůla Charlese
Pokud se syn Alžběty II. ve skrytu duše těší, že na trůn konečně po letech čekání v tomto roce dosedne, bohužel je prý na omylu. Ačkoliv zastává už řadu dřívějších povinností královny, korunu a žezlo mu prý zatím panovnice údajně nepředá.

Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje! Podívejte se na video!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
21. 4. 2021 • 19:04

Tak těm lhářům držte palce a buďte rád že je nemáte doma.Nikdo proti nim ani proti Archiemu nic neměl,kecálisté jen potřebují publicitu a soucit.A Archieho o blízkou rodinu připravili jeho rodiče a ne královská rodina.

bedos
17. 3. 2021 • 09:32

Chování matky královny je někdy podivné.Když staletí vládla královská dynastie v Evropě a v Africe a jiných zemí, to jí nevadilo.Vše bylo OK,ale, že má dnes nevěstu Megan s africkými kořeny, to někomu v rodině královny ... asi vadí.S poukazem na skutečnost, jakou bude mít vnouček barvu.Je to nechutné.Vnouček za to nemůže. Bude potřebovat lásku všech členů královské rodiny.Chudák princ, se musel vystěhovat do USA, je toto normální ?! Nejsme přeci ve středověku.Držím Harrymu a Megan palce, ať to vše zvládnou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.