Vánoční zázrak? Dojemné usmíření Harryho a Williama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vánoční zázrak? Dojemné usmíření Harryho a Williama

Princ William a princ Harry jsou údajně v častém telefonickém spojení
Princ William a princ Harry jsou údajně v častém telefonickém spojení (archiv)

Jejich vztahy byly napjaté už od příchodu Meghan (39) do královského paláce. Odchodem vévodů ze Sussexu do zámoří se pouto mezi bratry ještě více zpřetrhalo. Ale možná se cesty Williama (38) a Harryho (36) znovu spojí.

Světe div se, Vánoce asi mají vážně něco do sebe. Znesváření bratři totiž měli podstoupit smírčí akt. Vyměnili si údajně společně dárky, jak píše web Blesk.cz.

Princ Harry a jeho žena Meghan  byli prý viděni, jak nakupují dárky v exkluzivním butiku poblíž Santa Barbary – a právě ty pak poslali do Anglie, aby pod stromečkem potěšily rodinu prince Williama. Meghan údajně vlastnoručně vytvořila pro svou neteř a dva synovce, tedy pro princátka George (7), Charlotte (5) a Louise (2), speciální vánoční přáníčko.

Nový dokument o princezně Dianě: 

Video se připravuje ...

Stejně tak i princ William s manželkou Kate Middletonovou (38) zaslali do Ameriky dárky pro Harryho, Meghan a jejich synka Archieho (1,5). Alespoň tak to tedy tvrdí Andrew Morton (67), spisovatel, který publikoval celou řadu biografií celebrit a královských osobností. Morton údajně ještě prohlašoval, že by si Harry během svátku rád promluvil s bratrem a svým otcem. Naděje na usmíření tu tedy stále je!

Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
28. 12. 2021 • 04:03

Jo,Morton.To jo.Autor legendy o podváděné Dianě ačkoli ona byla stranou podvá­dějí­cí..Do­jemné usmíření se jaksi nekoná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.