Charlesova Camilla pod palbou! Nenávist kvůli seriálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Charlesova Camilla pod palbou! Nenávist kvůli seriálu

Princ Charles s Camillou čelí ostré kritice.
Princ Charles s Camillou čelí ostré kritice. (profimedia.cz)

Seriál o britské královské rodině budí řadu emocí. Série „Koruna“ se těší velké oblibě i přes kritiky týkající se některých historických nepřesností. A nelichotivým komentářům v některých případech čelí nejen tvůrci seriálu, ale i samotné zobrazované osobnosti.

Pod palbou je nyní manželka prince Charlese Camilla (73). Ta je považována za jeden z hlavních důvodů rozpadu manželství Charlese (72) a princezny Diany (†36) a jak diváci, tak i fanoušci princezny Diany si rozhodně neberou servítky. Situace zašla podle webu Formu24. cz až tak daleko, že byly zakázány komentáře na twitterovém účtu, který veřejnost informuje o dění okolo následníka britského trůnu a jeho ženy.

Jelikož se nejedná o dokumentární seriál, některé momenty královské rodiny jsou pochopitelně vyobrazeny tak, aby v divácích vzbudily velké vášně. Vzhledem k již vzplanutému ohýnku v podobě vztahu Charlese a Camilly, s nímž se někteří fanoušci princezny Diany nechtěli smířit, stačilo jen přilít trochu oleje do ohně, aby emoce diváků tvůrci ještě o něco posílili.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...

Pomine-li se samotný seriál, Camilla je i dnes některými lidmi braná jako žena, která rozvrátila rodinu se dvěma dětmi. Nyní jako by se díky seriálu někteří skalní fanoušci Diany utrhli ze řetězu. „Nikdy ji nenahradíš, ani za milion let. Je to naše princezna, teď a napořád,” napsal na twitterový účet Clarence House jeden z fanoušků.

Charles však manželku brání a o seriálu si ostatně myslí své. „Nikdy jsem se nesetkal s nikým, kdo by disponoval větším šarmem, byl moudrý a dokázal mě rozesmát za každých okolností. S nikým jsem se necítil tak dobře a příjemně,“ přiznal před časem Charles.

Laufer stále v umělém spánku. Princ Charles má koronavirus. A jak se brání nemocná Kuklová?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
8. 1. 2021 • 22:30

No jo,no.Třicet pět let masáží o tom co způsobilo rozpad manželství Charlese a Diany.Oba jejich partneři jim zahýbali celá léta předtím než se Charles s Camillou dali dohromady ale zatímco Andrew Parker-Bowles uměl držet zobák božská lhářka se obsadila do hlavní role verze utrpení svaté Luitgardy a dodnes je její verze brána za svatou pravdu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.