Zuřící Camilla bodla švagrovi kudlu do zad | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuřící Camilla bodla švagrovi kudlu do zad

Princ Andrew s královnou. Camilla na snímku vlevo.
Princ Andrew s královnou. Camilla na snímku vlevo. (Profimedia, archiv)

Její projev všem vyrazil dech. Vévodkyně Camilla (74) pronesla ráznou řeč o sexuálních deviantech. Za jednoho z nich je přitom označován i její švagr princ Andrew (61).

Řekla naplno svůj názor a nebrala si servítky. Budoucí manželka krále, vévodkyně Camilla (74) ve svém projevu k nastávajícímu festivalu Shameless!, promluvila o sexuálním násilí páchaném na ženách. Podle ní by ženy znásilnění neměly „tutlat“, naopak by o tom měly mluvit. „Neberme zodpovědnost za všechny muže, kteří se dopouštějí sexuálního násilí. Potřebujeme je všechny na palubě, aby proti němu zakročili. Muži se nerodí jako násilníci,“ pronesla Camilla, jak uvádí web život.pluska.cz.

Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste?

Video se připravuje ...

Těmito slovy jako kdyby bodla kudlu do zad svému švagrovi princi Andrewovi (61). Ten je obviněný z opakovaného sexuálního zneužívání s tehdy ještě nezletilou Virginiou Robertsovou Giuffrovou (38).

Letní styl královen a princezen

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 03:46

Určitě ne.Za Ahácké bláboly se nezavírá.

Milla
3. 12. 2021 • 03:45

Gratulace.Jste ještě odpornější než by jeden myslel.Camilla je už léta patronkou organizace pomáhající znásilněným ženám a organizace pomáhající obětem domácího násilí.prospěšné aktivity a v Británii velmi ceněné ale protože to je pravda v Aha o tom samozřejmě nebylo ani slovo.Za to se z naprosto běžného projevu ve kterém nepadlo o švagrovi ani slovo udělá bengál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.