Charlesova Camilla v slzách: Maminku nemohla ani obejmout | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Charlesova Camilla v slzách: Maminku nemohla ani obejmout

Camilla promluvila o mamince a její chorobě.
Camilla promluvila o mamince a její chorobě. (profimedia)

Camilla (74), vévodkyně z Cornwallu, rozhovory poskytuje poskrovnu a soukromá témata nerada otevírá. Pro BBC ale udělala výjimku a sdělila něco velmi osobního, co sužuje celou rodinu. 

V rozhovoru pro britskou televizi se rozpovídala o rodinné bolesti, kterou zažívali s maminkou, která trpěla osteoporózou. Jde o nemoc, která se projevuje řídnutím kostí. 

Eskymáci hekáním odbourali Charlese a Camillu. Vévodkyně smích neukočírovala

Video se připravuje ...

„Moje maminka chodila za všemi možnými lékaři, ale všichni jí vždy odbili jen s tím, že je stará. Její bolest se však zhoršovala, i malý dotyk stačil, aby si kosti zlomila. Občas, když se pohnula, nebo jsme se jí dotkli, křičela bolestí,“ sdělila novinářům se slzami v očích. 

Nejhorší byl prý jeden moment, který jí utkvěl v paměti snad navždy: „Jednou jí přítel chtěl obejmout a zlomil jí žebro.“ Maminka Rosalind Shandová nemoci také podlehla. Zemřela v roce 1994, a to ve věku 72 let, tedy o dva roky méně, než je Camilly současný věk. 

Takřka celá královská rodina poděkovala zdravotníkům a popřála k Mezinárodnímu dni sestřiček

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 03:53

Kvalifikace vašich zaměstnanců by mě zají­mala­.Jed­nou,zř­ejmě poprvé za několik let nevylhaný článek a zase v něm"­odbi­li"ma­minku­.Mož­ná tak odbili míč ve volujbalu ale paní Rosalind určitě odbyli.A upozorním že Camilla je patronkou společnosti pro osteoporózu,to byl důvod k tomu rozhovoru ovšem Camillinu charitativní práci odbýváte pořád.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.