Krutost Meghan nezná mezí! Podlá pomsta královně a Charlesovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krutost Meghan nezná mezí! Podlá pomsta královně a Charlesovi

Královna Alžběta je smutná, že už přes rok neviděla Archieho.
Královna Alžběta je smutná, že už přes rok neviděla Archieho. (archiv)

Už je to tři čtvrtě roku, kdy Meghan (38) a Harry (36) opustili Británii, aby nakonec zakotvili v Santa Barbaře. Problémem ale je, že královna Alžběta II. (94) a její syn princ Charles (72) už přes rok neviděli Archieho. Po novém roce s nimi už z Kanady nepřicestoval. Oba si přitom netají tím, že je jim to velmi líto. 

Od rodiny se neodloučili úplně, údajně i oni vedou s členy královské rodiny, kromě Kate a Williama, videohovory. Podle webu Nový Čas si ale i přesto Charles (72) postěžoval začátkem tohoto měsíce, že je mu smutno z toho, že nemohl vnuka Archieho vidět už déle než jeden rok. Stejný pocit má i jeho matka, královna Alžběta II. Proto se s ní měla dvojice spojit alespoň on-line, aby jí milostivě pravnuka předvedli v plné kráse. Přesto je to ale pravděpodobně nepřimělo k tomu, aby si sbalili kufry a babičku navštívili alespoň na pár dnů přímo v Anglii.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...

Jejich snaha odčlenit se drastickým způsobem od zbytku monarchie tak nebere konce. „Zvýrazňuje to velké rozdíly mezi Harrym a královskou rodinou,“ uvedla expertka na královskou rodinu Katie Nicholl a dodala, že mezi nimi a královskou rodinou je skutečně obrovská propast, kterou oba neustále zvětšují. „Harry a Meghan dělají věci ve jménu královské rodiny, které jsou ale velmi rozdílné a mě to jen utvrzuje v tom, jak moc jsou odhodlaní dělat věci po svém, bez ohledu na cenu,“ dodala.

CELÝ ZÁZNAM: Princ Charles slaví 70! Forejt o jeho skandálech a šanci na trůn!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
22. 11. 2020 • 05:16

amej-víte,královská rodina plní v Británii funkci hlavy státu.Jinak jim platí jen ochranku a cestovní výdaje,ušetří na volbách a inauguraci a ještě se nepřetahují blbě s premiérem.Když ten někoho odvolá tak je odvolaný a neřeší se jestli ano nebo ne,v úterý nebo jindy,každý ví kam patří a co má dělat.A když 60%obyvatel chce monarchii tak je nechte být.Mají ji 1000let.No a jinak ani jeden kluk nedopadl nic moc ale při svém sobec­tví,be­zohled­nosti(­oba)a hlouposti(Harry)se nedalo moc čekat.Vychvalovaní vcelku pro nic,ani jeden se pro stát zrovna nezpotil(jako starší generace),tak co se dá dělat.

Milla
22. 11. 2020 • 05:09

amej-

bledulka
21. 11. 2020 • 09:28

Já myslíl, že to není žádná krutost a podlá pomsta...To je špatné pojmenování. Prostě si chtějí žít po svém a nechtějí se nechat svazovat konzervativní angl.rodinou....

adeso
20. 11. 2020 • 13:35

no jak dopadne Harry je otázkou, ale jak jak dopadl Wilík s tou svou hysterickou kňourou s maminkou za pudelí - to je fakt hitparáda

amej
20. 11. 2020 • 13:02

Angláni už by měli hlavě přestat celou tu královskou rodinu živit. Kromě toho, že je to tradice, už jim k ničemu nejsou. A Harry už prostě nechce tolerovat fosilierní zvyklosti. A je úplně jedno,koho má za manželku. Katy už dávno není veselá a jiskřící jako byla, je z ní upjatá, stárnoucí dáma, která vypadá o 10 let starší. A Willi je druhý Charles.Takhle prostě ti dva dopadnout nechtěli...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.