Hrůzné prokletí Alžbětina rodu! UPÍŘÍ NEMOC | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hrůzné prokletí Alžbětina rodu! UPÍŘÍ NEMOC

Fotografie tří dědiců britského trůnu a královny z roku 2016.
Fotografie tří dědiců britského trůnu a královny z roku 2016. (Instagram, Reuters)

Britská královská rodina je prý zatížena dědičnou metabolickou poruchou známou jako porfyrie. Jde o onemocnění jater, které způsobuje vyplavování toxických látek do těla. Vzácná choroba prý dokonce zapříčinila pomatení smyslů Jiřího III., který močil temně rudě!

A proč se nemoci vlastně říká upíří? Porfyriny v těle totiž způsobují bledost kůže a kruhy pod očima. Ustupují také dásně, čímž opticky vyniknou zuby, zvláště pak řezáky. A nechybí ani citlivost na slunce a odpor k česneku! Ale zpět k členům nejurozenější rodinky hrdého Albionu.

Princezna Margaret: Rebelka, která šňupala kokain s Nicholsonem a podváděla svého muže

Video se připravuje ...

Už britský král Jiří III. totiž trpěl záchvaty duševní choroby a důvodně se předpokládá, že šlo o projevy této genetické poruchy. Jako porfyrik byl nakonec diagnostikován také princ William z Gloucesteru, který v roce 1972 zahynul ve věku 30 let při letecké nehodě. Právě kvůli jeho diagnóze jsou všichni členové britské královské rodiny dodnes na tuto hrůznou nemoc preventivně testováni.

Královští sourozenci děkují zdravotníkům! Potlesk za boj proti koronaviu

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.