Kate a William nadšením bez sebe: Další miminko na cestě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kate a William nadšením bez sebe: Další miminko na cestě!

Kate Middleton a princ William v London Bridge Jobcentre
Kate Middleton a princ William v London Bridge Jobcentre (Reuters)

Babyboom v královské rodině pokračuje! Požehnaný stav oznámila mladší sestra vévodkyně Kate Middletonové (38). Pro Pippu Middletonovou (37) je to druhé těhotenství a na dalšího potomka se s manželem velmi těší.

Podle webu eXtra.cz o těhotenství sestry vévodkyně z Cambridge informovala americká média. Pippa má již dvouletého syna Arthura, společně s manželem však mají radost, že se stanou dvojnásobnými rodiči. A radost s nimi sdílí i sestra Kateprincem Williamem (38).

„Pippa a James jsou nadšení. Je to skvělá novinka po tak obtížném roce,“ prozradil zdroj z blízkého okolí rodiny webu Page Six. Samotná Pippa se nicméne podle deníku The Sun odmítla k celé situaci vyjadřovat.

Pippa přijíždí na svatební obřad.

Video se připravuje ...

Jisté je to, že kvůli aktuální situaci ve světě se Kate ani Williamovi nechce příliš cestovat, a to ani na Vánoce. Ačkoli jsou zvyklí svátky trávit s příbuznými, svou sestru Kate nejspíš uvidí až tehdy, co se Pippa již začne zakulacovat.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.