Neslýchaná potupa pro Harryho! To od vlastní krve nečekal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neslýchaná potupa pro Harryho! To od vlastní krve nečekal

Harry a Meghan na hřbitově v Los Angeles
Harry a Meghan na hřbitově v Los Angeles (instagram)

Chtěl se od své rodiny oddělit a začít nový život v USA. Osazenstvo britského královského dvora to ale zřejmě vzalo doslovně. Protože když Harry (36) žádal své rodinné příslušníky, aby za něj položili věnec k válečnému památníku Cenotaph v Londýně, jeho prosba vyslyšená nebyla. 

Sám několik let sloužil v Afghánistánu a hodně se angažoval v pomoci válečným veteránům. Uctění památky padlých u kenotafu pak pro něj podle webu Expres.cz bylo vždy výjimečnou událostí. Jenže letos vynechal. Že by přiletěl, bylo zřejmě pro něj mimo plán. Z toho důvodu zaslal podle serveru The Times mladší ze synů prince Charlese (71) do Buckinghamského paláce alespoň žádost, aby někdo vzal věnec s jeho jménem a šel ho za něj položit.

Tvrdě ovšem narazil. Rodina jeho prosbu neakceptovala. Harryho to zarmoutilo, což připustil i na sociální síti. Věnec proto symbolicky položil v tento zásadní den alespoň na hřbitově  ve „městě Andělů“ ve společnosti své ženy Meghan.

Vévodkyně Meghan o životě v královské rodině: 

Video se připravuje ...

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.