Skandál královské rodiny! Tohle manžel Alžběty II. nepřekousl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Skandál královské rodiny! Tohle manžel Alžběty II. nepřekousl

Princ Philip
Princ Philip (Reuters)

Jak už je patrné, ani v královské rodině nepanují vždy šťastné vztahy. Po překvapivém odchodu prince Harryho (36) s manželkou Meghan (39) z Buckinghamského paláce, což vyvolalo vlnu kritiky, a to nejen ze stran veřejnosti, do ohně přilil olej také manžel britské královny, princ Philip (99). Prozradil totiž, kdo mu v rodině z řad žen vadí.

Jako muž v úctyhodném věku je zastáncem zásad a principů v duchu staré školy, stejně jako sama královna (94). Skandálům, jež by mohly uškodit dobrému jménu královské rodiny, se obloukem vyhýbá. Přesto v sobě dodnes nese vzpomínky na nepříjemnou událost z roku 1992, kdy se rozhněval na Sarah Fergusonovou (60), tehdejší manželku prince Andrewa (60), které byla nachytaná při nevěře.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...

Skandál jednoho ze synů královského páru tehdy palácem otřásl. Nejenže byla manželka Sarah přistižena fotografy s milencem, ale dokonce se jednalo o královský pozemek, na kterém k tomu došlo. Manželé se od sebe odloučili a v roce 1996 proběhl rozvod.

Princ Philip však tento skandál nepřenesl přes srdce a do doby rozvodu se svou snachou nesnesl být v jedné místnosti. Ačkoli se jedná o událost starou téměř třicet let, pro královskou rodinu, zvláště pak pro prince Philipa, to zůstává velkou ostudou. Nutno dodat, že je princ Philip považován za člověka, jenž nejde daleko pro vtip, a z královského páru se bere jako ten uvolněnější. Následky jeho hněvu jsou pak o to nepříjemnější.

Žantovský: Brexit rozděluje i královskou rodinu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.