Harry nemá pud sebezáchovy! Útok, který se mu může bolet… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Harry nemá pud sebezáchovy! Útok, který ho může bolet…

Princ Harry a Meghan
Princ Harry a Meghan (profimedia.cz, archiv)

Přesídlil se svojí manželkou do Spojených států, koupil si luxusní sídlo v Santa Barbaře a jen co vybalil kufry, už se pustil do kritiky amerického prezidenta Donalda Trumpa (74).

Nejdříve se s Meghan naváželi do poměrů v královské rodině, aktuálně v televizi ABC začal neposlušný královský synek americký lid burcovat před blížícími se volbami. Přestože se jako příslušník britské monarchie k politickým poměrům vyjadřovat nemá. On ale napřímo „hecoval“ Američany proti stávající hlavě státu, jak píše web Expres.cz.

„Jsme šest týdnů před volbami a dnes je den registrace voličů. Každé čtyři roky nám říkají to samé, že toto jsou nejdůležitější volby našich životů. Ale tyhle opravdu jsou! Když volíme, ukazujeme naše hodnoty a naše hlasy jsou slyšet. Váš hlas je připomínkou, že vám na tom záleží. Zasloužíte si být slyšet,“ prohlásila nejprve Meghan a Harry souhlasně přikyvoval.

Princ Harry zpívá s Jon Bon Jovim

Video se připravuje ...

„Jak se blíží listopad, je zásadní, abychom odmítli projevy nenávisti, dezinformace a online negativitu. Když špatné převáží to dobré, ať už si to uvědomujeme, nebo ne, narušuje to naši schopnost soucitu, schopnost vžít se do kůže někoho jiného. (...) Je čas nejen přemýšlet, ale také jednat,“ přidal se k ní odvážně její muž. To zase bude mít královna co žehlit!

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.