Vévodkyně Kate jako vyměněná! Co to má znamenat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vévodkyně Kate jako vyměněná! Co to má znamenat?

Vévodkyně Kate a princ William
Vévodkyně Kate a princ William (profimedia.cz)

Nelze si neodpustit klišé o tom, jak čas letí. Od sňatku Williama (38) a Kate (38) už totiž uplynulo devět let. Vévodkyně z Cambridge se od okamžiku, kdy svlékla svatební šaty, velmi změnila a její proměna zdaleka nekončí. Naopak je momentálně velmi viditelná!

Nejspíš to bude proto, že si uvědomuje, že až jednoho dne zasedne její muž na britský trůn, celý život se opět otočí o 180 stupňů. A že bude muset jako manželka královna obstát. Nebyla by to totiž Kate, kdyby něco nechala náhodě! Co její proměna obnáší? Už před několika lety se musela podle webu Jeden Deň Plus vzdát svého studentského módního stylu.

Jak šel čas s Kate Middletonovou: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa...

Video se připravuje ...

 

V současnosti už má ale protokol v malíčku. Zároveň je mnohem sebevědomější, než tomu bylo na začátku vztahu s princem. Z toho důvodu už úplně sama provází královnu Alžbětu II. na některých povinných akcích. Na rozdíl od Meghan v současnosti zvládá královské povinnosti na jedničku. Ale nutno podotknout, že je oproti švagrové ve výhodě: Britové ji milují už od samého začátku!

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.