Nelze si neodpustit klišé o tom, jak čas letí. Od sňatku Williama (38) a Kate (38) už totiž uplynulo devět let. Vévodkyně z Cambridge se od okamžiku, kdy svlékla svatební šaty, velmi změnila a její proměna zdaleka nekončí. Naopak je momentálně velmi viditelná!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ale Ewwi,co by dávala pokoj?Snad aby musela něco dělat?Jistě že všechny mediálně likviduje,když se to vyplácí proč ne.Harrymu, spolu s Williamem který ji zobe z ruky, zničila každý vztah se slečnami které byly mladší než ona a moc hezké a když nakonec po porodu třetího dítěte se pozornost přesunula od ní k nastávající svatbě Harryho a Meghan pustila se i do ní.Já já já.A vyplatí se.Udřená,strhaná,vyčerpaná,žádné práce se neštítící zázrak.Zrovna palác vyplivl čísla o skutečném zapojení členů královské rodiny do veřejných akcí.Charles(71)521akcí za rok,Anne(70)506 akcí,i královna v 94 letech 295 a mediální královna jako každý rok uzavírá pořadí se 102akcemi za rok.Ale zato můžeme slyšet jak v televizi vypráví jak jí dětičky vyčítají že je nevyzvedla ze školy a jak trpí výčitkami všech zaměstnaných matek které se,ach,nemohou věnovat plně svým dětem.Přitom někam vyběhne skoro dvakrát do týdne.Snad při tom nasazení nepůjde o život,kdo to má vydržet,že.