Tajný deník vévodkyně Kate: Meghan, měj se na pozoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Tajný deník vévodkyně Kate: Meghan, měj se na pozoru!

Kate si píše deník a jméno Meghan do něj bylo vepsáno hned několikrát.
Kate si píše deník a jméno Meghan do něj bylo vepsáno hned několikrát. (profimedia.cz)

Vévodkyně z Cambridge není první ani poslední ženou, která bere deník jako duševní terapii. A na detailech v něm prý opravdu nešetří.

Přestože je nevraživost mezi bratry a jejich manželkami veřejně známá věc, oficiálně se k tomu královská rodina odmítá vyjádřit. Informace o jejich vzájemném vztahu však pomalu vyplouvají na povrch a královské páry spolu údajně již vůbec nekomunikují.

Válka Rosola a Ochotské pokračuje! A další rána pro Harryho s Meghan

Video se připravuje ...

Každý se tak s napjatou situací vypořádává po svém. Kate v tomto případě zvolila deník jakožto nenásilný prostředek pro vyjádření veškerých emocí. "Pro Kate je psaní deníku nejlepším způsobem, jak upustit páru, ujasnit si, co ji štve a navrhnout řešení, které nevyvolá další hádky. Je v tomhle staromódní. Přestože si s Williamem říkají skoro všechno a otevřená je i ke královně Alžbětě, něco si raději nechává pro sebe," sdělil webu tn.nova. cz zdroj, který zná situaci v Kensingtonském paláci.

Jenomže deník tak významné osobnosti, jakou je Kate, by se mohl stát dokonalým nástrojem ničení, a to nejen vztahů v královské rodině. "Zachází do takových detailů, že kdyby se deník ocitl ve špatných rukou, byla by to katastrofa. Jsou v něm největší tajemství královské rodiny z posledních let," dodal zdroj.

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.