Experti bijí na poplach! Harry pozor na Megham, mohla by ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Experti bijí na poplach! Harry pozor na Meghan, mohla by ...

Harry by si měl dát na Meghan bacha!
Harry by si měl dát na Meghan bacha! (Reuters)

Meghan Markleová (39) je prý psychicky velmi nestabilní, což by u někdejší herečky nebylo nic zvláštního. Horší jsou však černé scénáře, které v souvislosti s duševním stavem vévodkyně vyplývají z údajného psychologického vyšetření! To mělo nedávno uniknout na veřejnost.

Hrozivý psychologický profil Meghan Markleové měl být tajně okopírován a zveřejněn na internetu. Vévodkyně je dle všeho náladově nestabilní, neuznává autority a touží po uznání. Podle královského psychologa může Meghan pod tlakem tudíž provést hodně špatných věcí - píše se o možné nevěře se starším mužem kvůli chybějícímu otcovskému vzoru, ve hře je rozvod a dokonce únos vlastního dítěte!

Válka Rosola a Ochotské pokračuje! A další rána pro Harryho s Meghan

Video se připravuje ...

Harryho manželka může navíc ohrozit i samotnou královskou rodinu, protože zná rodinná tajemství a ta by mohla v rámci pomsty zveřejnit. Expert nevylučuje ani rizikovou náchylnost k návykovým látkám z důvodu rodinné anamnézy. Podle proslulé psycholožky Dr. Judy Kurianské není žádný ze scénářů nemožný ...

Změny na Gottově hrobě! Burešová nalétla podvodníkovi! A Harry zaútočil na babičku Alžbětu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.