Velký podraz Meghan a Harryho: Budou padat hlavy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velký podraz Meghan a Harryho: Budou padat hlavy?

Meghan Markleová a princ Harry
Meghan Markleová a princ Harry (Profimedia.cz)

Svoje soukromí si chtějí střežit, leč jim osud metá klacky pod nohy. Nebo mají jen ukrutný pech na lidi, s nimiž navazují spolupráci. Jak si totiž vysvětlit, že ačkoliv interiér svého luxusního sídla chtěli utajit, někdo zveřejnil soukromé snímky za ně!

Jak se to může stát? Celkem jednoduše. Kalifornská společnost, jež pronajímá prázdné prostory domů za účelem soukromého focení, omylem označila již zakoupený dům této dvojice jako volný. Odhalila tak části obydlí, které doposud veřejnost ještě nemohla spatřit, jak uvádí Blesk.cz.

Vzhledem k tomu, že od doby, kdy Meghan a Harry vilu obývají, dobrovolně ze svých vnitřních prostor neodhalili téměř nic, je to slušný poprask. Teď už bohužel každý ví, co to znamená, žít si jako britský princ. Otázkou však je, jesti za to čeká viníky vůbec nějaký postih. Vždyť to přece byla nešťastná náhoda. Nebo snad ne?!

Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci:

Meghan Markleová o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.