Tvrdý nátlak Britů na královnu! Může za to Harry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tvrdý nátlak Britů na královnu! Může za to Harry

Odhalení z nové knihy o Meghan: Obrovské porušení pravidel a neúcta vůči královně!
Odhalení z nové knihy o Meghan: Obrovské porušení pravidel a neúcta vůči královně! (archiv)

Tento vnuk přidělává královně jenom samé vrásky! Třebaže Harrymu (36) a Meghan (39) ponechala královna Alžběta II. (94) po odchodu z Británie tituly vévody a vévodkyně, možná přijdou i o ně. Podle webu Expres.cz jim totiž příslušníci království nemohou odpustit, že porušili pravidlo politické neutrality.

Z toho důvodu je kampaň proti stávajícímu prezidentu Donaldovi Trumpovi (75) může přijít velmi draho. Vše je podle citovaného zdroje momentálně v rukách britské vlády.

Pro panovnici nebylo vůbec jednoduché najít v bezprecedentní situaci, kdy vévodové ze Sussexu požádali o uvolnění z královských povinností, schůdný kompromis. Nakonec se domluvili, že dvojice nebude získávat finance z veřejných zdrojů. A že navrátí do státní pokladny v přepočtu 70 milionů korun, jež použili na rekonstrukci sídla Frogmore Cottage. Tituly vévodů jim ale zůstaly.

„Jsem ráda, že po několika měsících rozhovorů a nedávných diskuzí jsme společně našli pro mého vnuka a jeho rodinu konstruktivní cestu vpřed. Harry, Meghan a Archie budou vždy milovanými členy mé rodiny,“ uvedla tehdy královna ve svém oficiálním prohlášení.

„Chci jim poděkovat za veškerou odhodlanou práci v této zemi i mimo ni. Jsem obzvlášť hrdá na to, jak se Meghan tak rychle stala členkou rodiny. Celá rodina doufá, že dnešní dohoda jim umožní začít budovat šťastný a klidný nový život,“ dodala Alžběta.

Královna si dělá legraci z Trumpa a Obamy:

Video se připravuje ...

Jenže Meghan a Harry nejspíš klidně žít neumí! Zároveň se ale neumí ani plně odtrhnout od své rodiny, čímž jí působí notné problémy. A to jde někdy na nervy. Trpělivost už ztratil i republikánský kongresman Jason Smith. Veřejně si postěžoval na politickou propagandu vyčleněného páru, kterou zasahuje do amerických voleb.

Královská rodina děkuje zdravotníkům:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.