Křivě obviněná Meghan? Odchod z paláce byla jedna velká lež! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Křivě obviněná Meghan? Odchod z paláce byla jedna velká lež!

Meghan a Harry přestavěli obývák
Meghan a Harry přestavěli obývák (profimedia)

Zase je vše jinak! Iniciativa k odchodu z paláce byla z Harryho (36) strany a britská média nepsala o jeho vztahu s Meghan (39) pravdu. Tvrdí to Omid Scobie, jehož považují za odborníka na manželství této dvojice.

Tento týden vyšla Scobiemu kniha „Hledání svobody“, kde se také mimo jiné píše i o odchodu Harryho a Meghan z královské rodiny. Ačkoliv se celou dobu tvrdí, že Harryho k odchodu donutila jeho manželka, byl to nakonec Harry, kdo se plánoval vzdát šlechtických rolí, a to ještě před sňatkem s bývalou americkou herečkou.

Kate a Meghan na Wimbledonu

"Domnívám se, že je nefér z toho Meghan obviňovat. Každý, kdo Harryho aspoň trošku zná, dobře ví, že ho život v královské rodině vždycky trápil. Bylo nám jasné, že si bude chtít najít někoho, s kým bude moct svůj život změnit od základů," nechal se slyšet Scobie.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...

Jenom o větší publicitu Meghan Markleové jít nemělo. Dle slov Scobieho byla připravena vzdát se všeho, aby se zařadila do fungování královské rodiny.  A byl to právě Harry, kdo toužil po >>normálním životě<< .



Přečtěte si
picoda
21. 10. 2020 • 14:44

blamal
21. 10. 2020 • 13:35

Lez jako vez, s autory stopro spolupracovala minimalne ta fuchtle, a to kvuli naprave jejiho obrazu. To, ze slo o jeji iniciativu, potvrdil sam Harry: “ Rozhodnutí se stáhnout, které jsem učinil pro svou ženu, nebylo lehké. Přišlo po mnoha měsících diskuzí. Opravdu tu nebyla žádná jiná možnost. Jsem velmi smutný, že k tomu došlo," vyjádřil své pocity.“

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.