Oslava narozeniny podle Meghan a Harryho: Dar v řádech milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Oslava narozeniny podle Meghan a Harryho: Dar v řádech milionů!

Princ Harry a Meghan
Princ Harry a Meghan (Reuters)

Princ Harry před časem oslavil 36. narozeniny. Leckdo by se na narozeniny těšil především kvůli darům. V případě manžela Meghan Markleové (39) je to jinak. Namísto velké oslavy a drahých dárků se pár rozhodl pomoci dobré věci.

Zatímco královská rodina Harrymu veřejně gratulovala sdílením snímku a krátkým textem s přáním všeho nejlepšího, Meghan se rozhodla narozeniny manžela oslavit po svém.  Na počest narozenin Harryho proběhla online kampaň s cílem získat peníze pro neziskovou organizaci CAMFED, která podporuje mladé dívky z Afriky a zajišťuje jim řádné vzdělání. 

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

Celkem se podařilo vybrat zhruba dva a půl milionu korun. Meghan a Harry se rozhodli k vybrané částce přispět ze své kapsy dalších 130 tisíc dolarů. „Děkujeme všem, kteřá se rozhodli přispět. Není lepší způsob, jak oslavit to, na čem opravdu záleží,“ řekli dle magazínu HELLO! Meghan a Harry.

Dvojice podporuje organizaci již od roku 2017. Na Mezinárodním dni žen v roce 2019 se Meghan objevila po boku Angie Murimirwové, výkonné ředitelky CAMFED Africa, která je sama absolventkou CAMFED.  Během své loňské cesty po Africe se Meghan a Harry stali prostřednictvím videa součástí události v Lilongwe v Malawi.

Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.