Harry a Meghan totálně přestřelili: Tohle byla poslední kapka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Harry a Meghan totálně přestřelili: Tohle byla poslední kapka!

Meghan s manželem princem Harrym
Meghan s manželem princem Harrym (Profimedia.cz)

Chtěli soukromí a klid v Americe. Proto se slavný pár odstěhoval z Británie a vzdal se královských povinností. Alespoň tak to vypadalo do té doby, než princ Harry a Meghan rozjeli byznys s Netflixem.

Vrhli se do filmové a televizní zábavy a dokázali naštvat nespočet diváků. Zatímco před časem tvrdili, že se stěhují do USA hlavně kvůli většímu klidu a soukromí, nyní už tolik pohody asi nepotřebují a rozhodli se vydělat pořádný balík peněz. Princ Harry s manželkou Meghan uzavřeli podle Blesku smlouvu se společností Netflix a naštvali tím mnoho diváků této slavné platformy.

Malí princové hrají na klavír. Rodiče Charles a Diana přihlížejí

Video se připravuje ...

„Zrušil jsem si Netflix. Nezaplatím jim ani penny,“ napsal jeden z mnoha rozzuřených předplatitelů. „Sledovat je na Netflixu? To bych radši zrušil své předplatné,“ dodal další člověk, který není spokojený s tím, že se bývalý královský pár pustil zrovna do televizního a filmového byznysu.

Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rannirosa
10. 9. 2020 • 14:41

Chudak Harry. Ted se bude muset ukazovat jak opicka v cirkuse a bude z nej jen osobni posluhovac svoji zeny. Jak hluboce klesl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.